Katona Renáta Mazsi felvette Berki Krisztián nevét az Instagramon

Katona Renáta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ripost kiszúrta, hogy Berki Krisztián szerelme, Katona Renáta megváltoztatta Instagram nevét @mazsirenata-ról @berkimazsira. Ez vajon azt jelenti amire gondolunk? 

Egy közösségi oldalra feltöltött fotó alapján már júliusban azt rebesgetták, hogy eljegyezte egymást Berki Krisztián és Katona Renáta. Berki akkor egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára a nyaralás alatt, amelyen a következő felirat állt: Mr. és Mrs. Berki. Akkor a Mokkában mondták el, mi a helyzet valójában. "Ezt mindenki odateszi, ahova gondolja, úgyhogy ez a mi titkunk" - nyilatkozta sejtelmesen Mazsi.

Nos, hogy most mi a helyzet, nem tudni, de még az is előfordulhat, hogy Krisztián és Mazsi titokban kimondták a boldogító igent.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

Férjhez ment Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ferjhez-ment-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlMásfél év jegyben járás után Palácsik Lilla férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz. TV + SztárokOrigoPataky Attila egykori zenésztársa, Kun Péter 25 évvel ezelőtti haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-pataky-attila-egykori-zenesztarsa-kun-peter-25-evvel-ezelotti-halalarol-beszelt.htmlAz Edda gitárosa, Kun Péter 25 évvel ezelőtt, 1993. július 10-én tragikus balesetben hunyt el. Motorbalesetet szenvedett Agárdon, az Edda-tábor harmadik napját követően. Pataky Attila most a Storymagazinban idézi fel emlékeit. TV + Sztárok--1,4 milliárdot keresett a teniszezéssel Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180724-14-milliardot-keresett-a-teniszezessel-babos-timea-sportolo.htmlA párosban világelső Babos Tímea elérte az 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft) pénzdíj-álomhatárt. A teniszezőnő arról mesélt, hogyan sikerült megvalósítani a céljait, mihez kezd a pénzzel, és hogyan jutott el idáig. TV + Sztárok--Nótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-notar-mary-megtorte-a-csendet-egeszsegi-allapotarol-es-karrierrol-is-beszelt.htmlBár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzeket kérték a Campus Fesztiválon a világsztárok - megszólalt a rendezvény igazgatójahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-ezeket-kertek-a-campus-fesztivalon-a-vilagsztarok.htmlVasárnap reggel véget ért az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei esemény Debrecenben. Ami a látogatói számot illeti, várakozáson felül, az egy évvel ezelőtti Campus jubileumot is meghaladva, idén, 108 ezren szórakoztak a négy nap alatt. Olyan szupersztárok léptek fel, mint az amerikai AKON, vagy éppen a kelet-európaiak retró sztárja, Scooter. De hogy mi mindent kértek az öltözőjükbe a legdrágább fellépők, ezt a Life.hu-nak elmondta a fesztivál igazgatója. TV + SztárokOrigoFürdőruhában fotózták Liluthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-fotoztak-lilut-musorvezetot.htmlMedenceparton mosolyog a kamerába Lilu. A szép műsorvezetőn látszik, kiegyensúlyozott, boldog és az alakja is gyönyörű, még mindig. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.