Megtalálta a boldogságot új kedvese, Marika mellett Makas Zoltán. Évekig várt a nőre, hiszen első találkozásukkor még házas volt, ám ma már boldogan él együtt a festőnővel. 

Új otthonba költözött festőművész kedvesével Maksa Zoltán. Marika és ő egy születésnapi bulin találkoztak évekkel ezelőtt, udvariasságból váltottak néhány szót, ám oda a művész még a férjével érkezett. "Magamban én azt gondoltam, hogy na persze, az ilyen csinos, mosolygós kis bögyös egyedek már mind foglaltak, sajnos. Soha nem szedtem szét házasságot, az ilyesmit mindig tiszteletben tartottam" - mondta a Best a magazinnak Maksa Zoltán. 

Azt is elmesélte, hogy ez nála szerelem volt első látásra. A közösségi oldalon néha váltottak barátként néhány szót. "A következő év májusában kaptam meg azt a hírt, amire titkon már évek óta vártam: válnak. Végre egy virágcsokorral elindulhattam lánykérésre" - fogalmazott a humorista. Gombán, a Pest-közeli településen kezdtek új életet. 

Marika kiállításait Maksa Zoltán nyitja meg, és ő is elkíséri Maksát fellépéseire. "Falunapokon, fesztiválokon kettő az egyben járunk, hiszen Marika a henna- és arcfestésben is profi. Így együtt utazhatunk" - mondta Maksa. 

A festőnő különböző témákban alkot, az egyik különösen kedves a humoristának. "A vágyakozás című képe a kedvencem, a gyönyörű nőalakhoz saját maga a modell. Eddig csak szemérmesen hátulról festette a karcsú derekű lányokat, direkt kértem, hogy szemből is tegye meg a kedvemért" - nevetett Maksa Zoltán.