párkapcsolat festőművész család szerelem Maksa Zoltán humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta a boldogságot új kedvese, Marika mellett Makas Zoltán. Évekig várt a nőre, hiszen első találkozásukkor még házas volt, ám ma már boldogan él együtt a festőnővel. 

Új otthonba költözött festőművész kedvesével Maksa Zoltán. Marika és ő egy születésnapi bulin találkoztak évekkel ezelőtt, udvariasságból váltottak néhány szót, ám oda a művész még a férjével érkezett. "Magamban én azt gondoltam, hogy na persze, az ilyen csinos, mosolygós kis bögyös egyedek már mind foglaltak, sajnos. Soha nem szedtem szét házasságot, az ilyesmit mindig tiszteletben tartottam" - mondta a Best a magazinnak Maksa Zoltán.

Azt is elmesélte, hogy ez nála szerelem volt első látásra. A közösségi oldalon néha váltottak barátként néhány szót. "A következő év májusában kaptam meg azt a hírt, amire titkon már évek óta vártam: válnak. Végre egy virágcsokorral elindulhattam lánykérésre" - fogalmazott a humorista. Gombán, a Pest-közeli településen kezdtek új életet.

Marika kiállításait Maksa Zoltán nyitja meg, és ő is elkíséri Maksát fellépéseire. "Falunapokon, fesztiválokon kettő az egyben járunk, hiszen Marika a henna- és arcfestésben is profi. Így együtt utazhatunk" - mondta Maksa.

A festőnő különböző témákban alkot, az egyik különösen kedves a humoristának. "A vágyakozás című képe a kedvencem, a gyönyörű nőalakhoz saját maga a modell. Eddig csak szemérmesen hátulról festette a karcsú derekű lányokat, direkt kértem, hogy szemből is tegye meg a kedvemért" - nevetett Maksa Zoltán.

Az Animal Cannibalst a rappelés már fel is kereste az amerikai tévécsatornahttp://www.life.hu/sztarok/20180803-az-animal-cannibalst-a-rappeles-mar-fel-is-kereste-az-amerikai-tevecsatorna.htmlAz Animal Cannibalst az egész világ megismerhette, legalábbis a Józsefváros című számukat. Jimmy Fallon műsorban ugyanis ezt rappelte el Kate McKinnon amerikai színésznő. A srácok most elárulták, mi történt velük azóta. TV + SztárokOrigoTóth Vera kiakadt a fapados légitársaságokrahttp://www.life.hu/sztarok/20180803-toth-vera-kiakadt-a-fapados-legitarsasagokra-keses.htmlOlaszországi nyaralásáról szeretett volna hazajutni Tóth Vera, ám csak több órás késéssel sikerült neki. Az énekesnő nagyon kiakadt a légitársaságra. TV + SztárokOrigoL.L. Junior újra összejött menyaszonnyával, Körtvélyessy Kingávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-ll-junior-ujra-osszejott-menyaszonnyaval-kortvelyessy-kingaval.htmlÖsszeszámolni sem tudjuk már, hogy L.L. Junior és szerelme, Körtvélyessy Kinga hányszor szakítottak és jöttek össze újra, de most úgy tűnik, ismét szent a béke. TV + SztárokOrigoMegkérte barátnője kezét Curtis: fotón a nagy pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180803-megkerte-baratnoje-kezet-curtis-foton-a-nagy-pillanat.htmlÖrömhírt jelentett be Curtis: eljegyezte barátnőjét, Krisztit. A lánykérés pillanatáról fotót is posztolt közösségi oldalára.TV + Sztárok--Hernádi Judit minden augusztusban depesszióba esikhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-hernadi-judit-minden-augusztusban-depesszioba-esik.htmlMég édesanyja hívta fel rá Hernádi Judit színésznő figyelmét, hogy minden augusztusban letargiába esik. Ám azt mondja, hogy egyébként is nehezére esik az öröm kimutatása. TV + Sztárok--Így néz ki Pártos Csilla új párja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-igy-nez-ki-partos-csilla-uj-parja.htmlPártos Csilla válása után sokáig volt egyedül, de végre rátalált a szerelem, és most először közös képet is láthatunk róluk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.