Zsinórral fojtogatta saját otthonában a kapuvári családsegítőt volt szerelme. Mire a nő édesapja hazaért, már eszméletlen állapotban volt, később pedig meghalt a kórházban. Az apa magát is hibáztatja. 

Volt szerelme fojtotta meg egy zsinórral a 26 éves családsegítőt. B. Gábor nem tudta feldolgozni, hogy a nő már nem akar vele együtt lenni. A tragédia napján a férfi átment Sz. Máriához, és még egyszer megpróbálta meggyőzni az újrakezdésről, de a családsegítő hajthatatlan volt. B. Gábor pedig fojtogatni kezdte. Mire Mária apja hazaért, a nő már eszméletlen volt, néhány nappal később a kórházban halt meg. A család ismerősei attól félnek, Mária édesapja nem tudja majd megbocsátani magának, hogy nem ment előbb haza.

A meggyilkolt családsegítő családja összetörtForrás: Shutterstock

"Rettentő rossz lelkiállapotban van Marcsika egész családja. Fájdalmukban bezárkóztak, azóta nem is igazán láttam őket az utcán. A rokonoktól úgy tudom, még nincs meg a temetés időpontja. Nagyon összetartó, rendes, vallásos család az övék, remélem, a hatalmas fájdalomban is tudnak egymásnak némi vigaszt nyújtani. Sajnos félő, hogy Mária édesapja önvádba süllyed. Többen is mesélték, azt ismételgeti, hogy ha pár perccel előbb ér haza, talán nem tud ekkora bajt csinálni ez az őrült férfi" -  árulta el a Blikknek egy ismerős. A gyanúsított jelenleg előzetess letartóztatásban van. A családját távolról ismerők sem értik, hogy tehetett ilyet B. Gábor. "Képtelen vagyok felfogni, hogy egy diplomás, jó családból való ember hogyan képes ekkora őrültségre. Amíg együtt voltak, állandóan szekálta, bántotta Máriát, a szakításba viszont képtelen volt belenyugodni. Állandóan volt barátnője nyakára járt, könyörgött, sőt, öngyilkossággal is fenyegetőzött. Nemcsak a lány, de a saját családját is tönkretette, hiszen a szégyent már soha nem mossák le magukról" - árulta el egy ismerős.