Dózsa György úti gázoló M. Richárd baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszabadulhatott nyomkövetőjétől M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló - igaz csak rövid időre.

Házi őrizetben tengeti mindennapjait M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló. Bokáján a nap 24 órájában nyomkövető villog, ám most egy kis időre megválhatott a szerkezettől.

"Orvosi vizsgálatra, egészen pontosan MRI-re voltam hivatalos. A szerkezet feladata az volt, hogy megállapítsa, a gerincem, illetve a bokám hogyan gyógyult a baleset óta, viszont a gépnek bezavart volna a nyomkövető, ezért vághattam le. E rövid idő alatt mindenhova kísértek a rendőrök, egy másodpercre se vették le rólam a szemüket. Még a gépnél is ott álltak mellettem, majd kikísértek" - mondta a Blikknek a két ember halálát okozó Richárd, aki bünösségét továbbra is elismeri, jóval többel ment a megengedettnél. Heteken belül fordulóponthoz érkezhet azonban az ügye, készen vannak a szakvélemények, bíróságra mehetnek.

M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló Forrás: Origo

M. Richár tavaly május 15-én okozott szörnyű balesetet a Dózsa György úton. Hatalmas sebességgel egy foruló autónak ütközött, ezzel pedig két ember halálát okozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.