Harry herceg és Meghan hercegné családja egy labradorral bővült

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
kutya labrador Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új taggal bővült Harry herceg és Meghan Markle családja: a jövevényt a hercegné várta legjobban.

A DailyMail úgy értesült, hogy Harry herceg és Meghan hercegé egy labrador kölyköt vettek magukhoz. A kutyus a hercegi párral lakik a Kensington palotában, és úgy tervezik, hogy az utazásaikra is magukkal viszik majd.

Harry herceg és Meghan Markle családja egy kiskutyával bővült Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A lap szerint az ebre Meghan vágyott nagyon, ugyanis előző kutyusát Torontóban kellett hagynia, amikor Harryhez költözött. A palota még hivatalosan nem erősítette meg a hírt, pedig nagyon kíváncsiak lennénk a kis labrador nevére.

Szakított 21 évvel fiatalabb párjával Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180824-szakitott-21-evvel-fiatalabb-parjaval-katus-attila.htmlKét év után szakított Katus Attila és 21 évvel fiatalabb barátnője, Kíra. Nyár elején ért véget a kapcsolatuk. TV + SztárokOrigoMegható szavak: így búcsúzott első felesége Székhelyi Józseftőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180825-igy-bucsuzott-elso-felesege-szekhelyi-jozseftol-egri-marta.htmlMegható üzenettel és egy fiatalkori, szerelmes fotóval búcsúzott közösségi oldalán Székhelyi Józseftől Egri Márta, a színész első felesége.TV + Sztárok--Így él most a fojtogatós szexvideóiról elhíresült VV Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-igy-el-most-a-fojtogatos-szexvideoirol-elhiresult-vv-gigi.htmlA 24.hu riportere, Katz Dávid készített interjút VV Gigivel, a Való Világ negyedik szériájának szereplőjével, aki a testvérével, VV Bécivel költözött be a villába. TV + Sztárok--Elmaradt Majka fellépése, lefújta a katasztrófavédelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180825-elmaradt-majka-fellepese-lefujta-a-katasztrofavedelem.htmlElátkozott napokat tudhat maga mögött Maja: nem elég, hogy megszakította a kapcsolatot barátjával és zenésztársával Curtissel, most még egy fellépése is elmaradt, amit már egyedül csinált volna végig. TV + Sztárok--Újra megnősült az 51 éves Vincent Cassel: elvette 21 éves szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180825-ujra-megnosult-az-51-eves-vincent-cassel-elvette-21-eves-szerelmet-tina-kunakey.htmlÖsszeházasodott Vincent Cassel francia színész és a 21 éves Tina Kunakey, francia modell. Az esküvőt egy Bidart nevű francia faluban tartották.TV + Sztárok--Dopeman is üzent Majkának a Curtis-ügy miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180825-dopeman-is-uzent-majkanak-a-curtis-ugy-miatt.htmlMajka egykori zenésztársa, Dopeman is kiírta magából a véleményét az elmúlt napok történéseiről.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.