Köböl Anita felbontotta eljegyzését: ezért szakítottak

eljegyzés Köböl Anita szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anitát megismerkedésük után szinte azonnal eljegyezte a párja, de sajnos kiderült, hogy a kapcsolatuk mégsem működik, így szakítottak. A műsorvezető elárulta a szétválás okát. 

Köböl Anita két éve azt hitte, megtalálta álmai párját. A műsorvezetőt szinte rögtön el is jegyezte szerelme, ám az esküvőre nem került sor. Mint kiderült, a pár azóta szakított is egymással.

Én voltam, aki kilépett ebből a kapcsolatból,

„Az esküvő dátuma ki volt tűzve"Úgy éreztem, kell ennél még egy picivel több idő, hogy mi biztos lábakon álljunk. Nem szerettem volna ész nélkül a falnak rohanni"

Köböl Anita szakított Forrás: Instagram/Köböl Anita

„Azt gondolom, hogy valami lényegesen erősebb kötelék az mégis mintha végig hiányzott volna. Ezeket a dolgokat mi egy picit a szőnyeg alá söpörtük, és ha beszélgetést kezdeményeztem, akkor sokszor inkább vitás helyzet alakult belőle. És én hiszek abban, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos az, hogy megbeszéljünk dolgokat" – mondta a műsorvezető. Náluk a sok kibeszéletlen dolog nagy szakadékot eredményezett.

Én boldogtalanná váltam.

„A kutyák voltak azok, akik miatt megszakad a szívem, de ők sajnos nem tarthattak velem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.