Köböl Anitát megismerkedésük után szinte azonnal eljegyezte a párja, de sajnos kiderült, hogy a kapcsolatuk mégsem működik, így szakítottak. A műsorvezető elárulta a szétválás okát. 

Köböl Anita két éve azt hitte, megtalálta álmai párját. A műsorvezetőt szinte rögtön el is jegyezte szerelme, ám az esküvőre nem került sor. Mint kiderült, a pár azóta szakított is egymással. Én voltam, aki kilépett ebből a kapcsolatból, nem friss a történet. Az eljegyzés megvolt röviddel azután, hogy összejöttünk. Ennek már több mint két éve" – kezdte Köböl Anita szakításának történetét a Mokkában. „Az esküvő dátuma ki volt tűzve" – tette hozzá a műsorvezető, ám végül a menyegzőt eltolták Anita kérésére. „Úgy éreztem, kell ennél még egy picivel több idő, hogy mi biztos lábakon álljunk. Nem szerettem volna ész nélkül a falnak rohanni" – árulta el Anita, aki elárulta, jó volt a kapcsolatuk, jól érezték magukat együtt, de mégsem volt tökéletes.

Köböl Anita szakítottForrás: Instagram/Köböl Anita

„Azt gondolom, hogy valami lényegesen erősebb kötelék az mégis mintha végig hiányzott volna. Ezeket a dolgokat mi egy picit a szőnyeg alá söpörtük, és ha beszélgetést kezdeményeztem, akkor sokszor inkább vitás helyzet alakult belőle. És én hiszek abban, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos az, hogy megbeszéljünk dolgokat" – mondta a műsorvezető. Náluk a sok kibeszéletlen dolog nagy szakadékot eredményezett. „Ha nincsen változás, egy idő után boldogtalan leszel. Én boldogtalanná váltam. Volt is már egy szakítás időközben, úgy döntöttem, adjunk ennek a dolognak még egy esélyt és próbáljuk meg" – árulta el Anita, aki annak ellenére ment bele az újrakezdésbe, hogy nem hisz az ilyesmiben. A különválás legfájóbb pontja Anitának a kutyák. „A kutyák voltak azok, akik miatt megszakad a szívem, de ők sajnos nem tarthattak velem"- mondta szomorúan Anita.