Öt hónap után eljegyezte párja Köböl Anitát: a fellegek felett jár a műsorvezető

Forrás: TV2/Bársony Bence -
TV2 eljegyzés Köböl Anita eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóra vált a műsorvezető álma: megtalálta azt a férfit, akire mindig is vágyott, ráadásul már az esküvőt is tervezgetheti. A párja ugyanis a napokban megkérte a kezét!

Megtörtént a csoda Köböl Anita életében, ugyanis párja öt hónap után megkérte a kezét. A Red Carpet háziasszonya nem lepődött meg a lánykérésen, hiszen szerelme már az elejétől fogva azt mondogatta, hogy ő lesz a felesége.

Forrás: TV2/Bársony Bence

Peti már a második randevúnkon határozottan kijelentette, hogy én leszek a felesége.

Öt hónap után pedig tényleg megkérte a kezem, először természetesen az apukámtól.

Mivel nem kételkedett a válaszomban, tőlem már nem is kérdezett semmit, egyik hajnalban arra ébredtem, hogy az ujjamra húzta a gyűrűt" - mesélte a TV2 csinos műsorvezetője, akinek párja testnevelés szakos tanár, és már az első pillanatban levette Anitát a lábáról.

Forrás: TV2/Bársony Bence

Az esküvőt tavaszra tervezik, a kb. 80 fős vendéglista pillanatok alatt összeállt. „Az egyik legizgalmasabb időszak előtt állok, úgy szeretném megélni, ahogy azt abban a bizonyos nagykönyvben megírták"- mondja Anita, aki már azt is tudja, milyen esküvői ruhában szeretne férjhez menni.

"Tudom, hogy egy férfinak nincs könnyű dolga mellettem, de a sok csalódás után most végre megismertem azt az embert, akire őszintén felnézek

és akinek hálás vagyok a türelméért és a szerelméért. Talán nem véletlenül mondják a környezetemben, hogy úgy sugárzom, ahogy eddig még sosem láttak. És ez így is van, mert most először élem meg a biztonság és bizonyosság fantasztikus kettősét" - árulta el Anita.

Döntöttek a Life.hu olvasói! Ők a legszexibb magyar sztárcsapathttp://www.life.hu/sztarok/20160715-dontottek-a-life-hu-olvasoi-a-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-revutancosai-a.htmlIstenes Bence és a tökéletes testű Apáti Bence is alul maradt- úgy tűnik a csajok a Hot Men Dance vetkőző izompacsirtáira esküsznek. TV + Sztárok--Sztárfellépők a Magyarország szépe választásonhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-sztarfellepok-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-2016-valasztason-kiraly-viktor-hooligans.htmlVasárnap kiderül, ki lesz Miss World Hungary 2016, a showműsorban Király Viktor különleges meglepetéssel készül. TV + Sztárok--Rihanna kiborult - Ő is Nizzában tartózkodott a terrortámadások idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-rihanna-teljesen-maga-alatt-van-ott-volt-nizzaban-a-sztar-lefujta-a-koncertjet.htmlA sztár a közösségi oldalán jelentette be, hogy a történtek miatt ma nem lép színpadra Franciaországban. Az énekesnő egy megható fotóval emlékezett meg az áldozatokról. TV + Sztárok--Liptai Claudia betöltötte 43. életévét: kirobbanó formában van a várandós színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160715-liptai-claudia-betoltotte-a-43-kirobbano-formaban-van-a-varandos-szineszno.htmlNemcsak műsorvezetőként, de színésznőként is tehetséges Liptai Claudia, aki 43 évesen második gyermekével várandós, és talán soha nem volt még ilyen jó formában! TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf romantikus nyaralásra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-nemeth-kristof-szinesz-romantikus-nyaralasra-keszul-a-balatonfoldvari-fellepese-utan.htmlA színészt nyári terveiről faggattuk és azt is megtudtuk, milyen utazással lepi meg kisfiát, aki remek bizonyítványt vitt haza. TV + SztárokOrigoSarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.