A felszaladt kilókról, a gyermekeiről és a párkapcsolatról is őszintén beszélt Mészáros Áprád Zsolt színész. Azt is elárulta, hogy az idősebb nőkkel is szeret flörtölni. 

Mészáros Árpád Zsolt színész volt a Fem3 Café vendége. Elmesélte, hogy az elmúlt években közel 10 kilót felszedett, ez pedig hatással van mozgására és megterheli ízületeit is. Azt is elárulta, hogy életmódváltásba kezdett, úgy tervezi 2 hónap alatt lead néhány kilót. 

A művész egyébként 4 gyermek boldog apukája, ám sokan úgy tartják, ő a női szívek elrablója is. Ezt azonban megcáfolta: flörtölni szokott ugyan, akár idősebb hölgyekkel is, ez azonban csak egy játék. "Én azt gondolom, hogy ez egy vicc, a férfiaknak egyfajta tulajdonsága, ami szükséges jó" - mondta a színész. 

"Egy biztos párkapcsolatban élek, én azt gondolom, hogy ha otthn megkapunk mindent, akkor nem fogsz átmenni a szomszédasszonyhoz. Megmondom őszintén, nincs is időm rá"- nevetett Mészáros Árpád Zsolt. Hozzátette: imád otthon lenni, imádja a gyerekeit, a párját és a kutyáit is.