Újabb nyomozás indul a lúgos orvos, B. Krisztián névtelen levele miatt

"Fotó: Hirling Bálint - Origo " -
névtelen levél nyomozás levél B. Krisztián lúgos orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után zárult le a lúgos orvos és áldozatának ügye, de még nincs teljesen vége. Újabb nyomozás indul.

A lúgos orvosként emlegetett B. Krisztiánt jogerősen elítélték a volt barátnője ellen elkövetett brutális támadás miatt: a Budai Irgalmasrendi Kórház egykori igazgatója elkábította áldozatát, majd lúggal öntötte le annak nemi szervét 2013 márciusában. A régóta folyó ügyet lezárták, a férfit elítélték: 11 év börtönt kapott tettéért, de úgy tűnik, még sincs vége teljesen.

B. Krisztán ügye még nem zárult le teljesen "Fotó: Hirling Bálint - Origo "

"Korábban engem és a páromat is kihallgatták az ügyben" - mondta Erika, az áldozat. Az évek alatt ő több névtelen levelet is kapott, de ez volt az egyetlen, melyben a párját akarták besározni. Ugyan lezárták már az ügyet, ő még nem tudta elkezdeni feldolgozni az őt ért traumákat. "

még csak most kezdek a pszichológusommal azon dolgozni, hogy lezárjam a régi életemet és felépítsek egy újat.

B. Krisztián ügyvédje, Dr. Szekér Gyula azt nyilatkozta, ő nem tud újabb nyomozásról, nem értesítették arról, hogy eljárás indulna a bizonyos levél miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.