Vasvári Vivi könnyek között vallott arról, mennyi fájdalmon ment kerszetül, mire boldog lett: 18 évesen egy abortusza is volt.

Vasvári Vivi meglepően őszintén beszélt a Nyerő páros női tagjaival egy pizsamapartin. Megnyílt előttük, és megosztotta élete legfájdalmasabb döntését, amin láthatóan azóta sincs túl.

Vasvári Vivi abortuszáról vallottForrás: RTL Klub

„Nekem volt egy abortuszom 18 évesen. Az a srác igazából nem egy jó életet élt. Szeretni szerettem, de nem voltam szerelmes, én tudtam, hogy nem ő lesz nekem az igazi. Akkor nagyon letörtem. Akkor vettem egy babaruhát, amit elraktam, és az volt utána Ariánának az első ruhája" – mondta könnyeivel küszködve Vivi. „Az orvosok mondták, hogy lehet, hogy nem lesz többé gyerek, de most van két egészséges csodálatos gyerekem. Lehet ezért is szeretnék örökbe fogadni is, meg még egy harmadik gyermeket, aki saját." – tette hozzá Vivi, és azt is elmondta, hogy ugyan most nagyon boldog, de sok fájdalmat kellett átélnie, mire eljutott idáig: a sportkarrierje egy sérülés miatt ért véget, utána jött az abortusz. „El kellett döntenem, hogy annak a gyermeknek életet adok, vagy nem" – mondta még Vivi.