Óriási balhé a New York-i divathéten: Cardi B rátámadt Nicki Minajra

balhé Nicki Minaj New York-i divathét Cardi B
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cardi B a New York-i divathét egyik buliján nekiment vetélytársának, Nicki Minajnak. 

Az énekesnőt megállították a biztonságiak, ám nem hagyta annyiban, a cipőjét azért felé hajította. A lábbeli nem ért célt, és Cardi fél pár cipőben hagyta el a helyszínt. Azt nem lehet tudni, hogy min veszett össze a két énekesnő, de az esetről készült videó alapján valószínűleg a gyermekével kapcsolatban szólhatott be Minaj Cardinak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#PressPlay : Actual footage of Cardi throwing her shoe : @lillianavazquez

The Shade Room (@theshaderoom) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#PressPlay: #CardiB taking her shoes off right before she threw it

The Shade Room (@theshaderoom) által megosztott bejegyzés,

A balhé utáni dulakodásban aztán mégiscsak kaphatott egyet Carbdi B, ugyanis egy hatalmas púppal hagyta el a helyszínt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#CardiB being escorted out of the party! Photographers captured the aftermath Via @gettyimages

The Shade Room (@theshaderoom) által megosztott bejegyzés,



Nánási Pál megmutatta a meztelen Ördög Nórát: csak egy törölköző van a fejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nanasi-pal-megmutatta-a-meztelen-ordog-norat-csak-egy-torolkozo-van-a-fejen.htmlÖrdög Nóra 37 éves lett, amit a férjével, Nánási Pállal egy írországi utazással ünnepeltek meg. Több fotót is megosztottak közösségi oldalukon a kirándulásról, többek között egy olyant is, amin a műsorvezető meztelen.TV + Sztárok--Minden szemszögből megmutatta formás idomait Kourtney Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-minden-szemszogbol-megmutatta-formas-idomait-kourtney-kardashian.htmlKourthney Kardashian minden szemszögből megmutatta formás idomait. TV + SztárokOrigo Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara és Dylan Sprouse egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-palvin-barbara-es-dylan-sprouse-egy-par-instagram.htmlAmerikai színésszel, Dylan Sprouse-szal jár Palvin Barbi. A srácot a modell mutatta meg a Facebookján. Közös képükhöz azt írta: szerelmem.TV + Sztárok-- Tokár Tomi majdnem feladta a játékot a Nyerő párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180908--tokar-tomi-majdnem-feladta-a-jatekot-a-nyero-parosban-teriszony.htmlAhogy írtunk róla, embert próbáló feladatot kellett végrehajtaniuk a Nyerő páros játékosainak. A függő hídon való átkelés a tériszonyos Tokár Tomit nagyon megviselte. TV + SztárokOrigoMegszólaltak a szomszédok Ádám Tamással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-megszolaltak-a-szomszedok-adam-tamassal-kapcsolatban-igy-lattak.htmlA 66 éves színművészt, Ádám Tamást csütörtök délelőtt, fővárosi otthonában találták holtan. Halála okát állítólag gyógyszermérgezés okozta, közeli ismerősei szerint azonban nem öngyilkosság, hanem baleset áll ennek a hátterében. Szpmszédai közül néhányan viszont azt állítják: látszott, hogy baj van a színésszel. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.