A fontos események előtt horoszkópot készíttet, tart a fekete macskáktól, bizonyos babonákat figyelembe vesz, ezért is rendítette meg, amikor megtudta, hogy előző házának előző tulajdonosa otthonában akasztotta fel magát. 

A Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva nem volt babonás, ám megtudta, hogy előző házának előző tulajdonosa otthonában akasztotta fel magát. Szerencsére időben megtalálták, így megmentették életét. 

A ház a 13-as szám alatt van, azóta figyel az egybeesésekre, ám következő nagykoncertjük is 13-ára esik, szerencsére nem pénteken. 

Csepregi Éva később elköltözött a házbólFotó: Szabó Gábor - Origo

"Van bennem egy kettősség, főleg azóta, amióta Tahitótfalun beköltöztem ebbe a házba. Előtte nem szólt senki, csak miután beköltöztem, akkor hallottam ezt a történetet. Valaki felakasztotta magát a házban, de még idejében levágták, tehát nem halt meg az illető" - mondta a Borsnak Csepregi Éva.

Megrendítette az eset, ám csak később költözött el. Az énekesnő egyébként minden fontos esemény előtt horoszkópot készíttet, és az is előfordult, hogy lemondott egy fellépést, mert egy természetgyógyász barátja ezt javasolta. A fekete macskákat sem szereti. "Ez azért van, mert amikor egyszer a kocsim előtt átszaladt, a parkolóban megsérült a kocsim" - mesélte az énekesnő.