Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber szerint a pilóta nem fog felépülni

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld -
nyilatkozat Michael Schumacher felépül Willi Weber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher egykori menedzsere elárulta, hogy feladta a reményt: nem bízik abban, hogy barátja valaha is felépül.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, azóta a pilóta állapotáról sok biztos információ nem került ki. A világbajnok pilóta egykori menedzsere azonban szívszorító nyilatkozatot tett: ő már nem bízik abban, hogy Michael Schumacher valaha felépül, feladta a reményt.

Michael Schumacher egykori menedzsere lemondott barátjáról Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

Hosszú ideig tartó gyász után pontot tettem ennek a végére. Lezártam, különben beleőrülnék" – mondta a Willi Weber, majd az együtt töltött éveikről beszélt. „A legjobb, legsikeresebb időket töltöttük együtt, és nagyon sokszor voltunk egymás társaságában 20 éven át. De a sorsunkat már nem mi irányítjuk"tette hozzá.

Michael Schumacher rokonai a csodát várják

Michael Schumacher állapotáért évek óta izgul a fél világ, és most kiderült, hogy a közvetlen környezete szerint érdemes még hinni a gyógyulásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.