Emma Watson újra szerelmes: egy férfivel csókolózott

Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP -
csók Emma Watson szerelem Brendan Wallace Mexikó nyaralás Chord Overstreet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt szakított Emma Watson és Chord Overstreet. Úgy tűnik, a színésznő újra szerelmes. Mexikóban látták csókolózni egy férfival.

Nem jól működött Emma Watson színésznő és Chord Overstreet kapcsolata, így májusban szakítottak. Úgy tűnik Watsonra újra rátalált a szerelem.

A Daily Mail cikke szerint a színésznő Mexikóban piheni ki a Little Women forgatását. A lesifotósok azonban itt is résen voltak. Meglátták, hogy Watson egy kis étteremben ülve koktélozik és ebédel egy férfivel, Brendan Wallace-szal. Egymás kezét fogták és csókolóztak. Vajon mióta tarthat kapcsolatuk?

A férfiről egyébként tudni lehet, hogy a Princeton Egyetemen diplomázott. Társalapítója volt a Cabify-nak, azaz a Latin-amerikai ubernek.

Ha kíváncsi vagy a róluk készült képekre, kattints ide!

Emma Watson egyszer azt mondta: nem fog beszélni a magánéletéről Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

Lady Gagát eljegyezte szerelme, Christian Carinohttp://www.life.hu/sztarok/20181017-lady-gagat-eljegyezte-szerelme-christian-carino.htmlLady Gaga véletlenül hatalmas hírt közölt a saját életéről: kiderült, hogy eljegyezte őt szerelme. TV + Sztárok--Az X-Faktor mikrofondobáló versenyzője, Miriam zenei karriert akar itthonhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-az-x-faktor-mikrofondobalo-versenyzoje-mirjam-zenei-karriert-akar-itthon.htmlNagy felfordulást okozott az X-Faktorban Mirjam, aki annyira nem bírta a kritikát, hogy hozzávágta mikrofonját Radics Gigihez. A zsűri ítélete ellenére azonban az énekesnő nem adja fel: zenei karriert szeretne. TV + SztárokOrigoHavas Henrik a nagy magyar maffiózóról, Radnai Lászlóról írt könyvethttp://www.life.hu/sztarok/20181017-havas-henrik-a-nagy-magyar-maffiozorol-radnai-laszlorol-irt-konyvet.htmlHavas Henrik már hónapok óta nincsen képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozott, csak egészen mással foglalkozott eddig: a magyar keresztapaként emlegetett Radnai Lászlóról írt könyvet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMi lesz a Wellhellóval? Több zenész kilépett a zenekarbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-tobb-zenesz-is-kilepett-a-wellhellobol.htmlTöbb zenész is bejelentette kedden, hogy távoznak a formációból. TV + Sztárok--Kasza Tibi feleségét egy bevásárlóközpontban zaklatta egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-kasza-tibi-feleseget-egy-bevasarlokozpontban-zaklatta-egy-ferfi.htmlKasza Tibi döbbenetes dolgot mesélt el Instagram-oldalán: Mankert az egyik bevásárlóközpontban követte egy zaklató. TV + SztárokOrigoSzexi fotókat osztott meg magáról a magyar úszó, Sebestyén Dalmahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-szexi-fotokat-osztott-meg-magarol-a-magyar-uszo-sebestyen-dalma.htmlTehetséges és nem mellesleg gyönyörű: a magyar úszónő, Sebestyén Dalma már a közösségi oldalon is egyre népszerűbb. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.