párkapcsolat szerelem énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola megmutatta kedvesét, Norbit és elárulta, kapcsolatuk szinte tökéletes.

Lola még tavaly év végén szakított vőlegényével, Bencével, de nem kellett sokáig várnia, tavasszal újra rátalált a szerelem. Párját sokáig nem mutatta meg a nyilvánosság előtt, most viszont már egyáltalán nem titkolózik, bátran tesz ki közösségi oldalára is közös fotót Norbival. Most a Story magazinnak mesélt kettejük történetéről. Kiderült, hogy már korábban ismerte a 33 éves férfit, de valamiért csak idén jöttek össze.

Talán a sors akarta, hogy érettebb fejjel, a párkapcsolati hibákból tanulva, tapasztaltabban jöjjünk össze. Korábban is kedveltem, de soha nem gondoltam, hogy valaha is egy pár lesz belőlünk. Norbi szervezéssel foglalkozik, különböző rendezvények előtt rengeteget beszélgettünk, sokáig észre sem vettem, hogy ezek a találkozások egyben már randevúk is. A munkamegbeszélések legfeljebb húsz percesek szoktak lenni, a mieink jóval tovább tartottak" – mesélte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #tb

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő elárulta, harmonikus párkapcsolatban élnek, mondhatni, minden tökéletes.

Szerintem méltó partnerei vagyunk egymásnak, fontosak vagyunk a másik számára, ennyire egy hullámhosszon még soha senkivel nem voltam, mint vele. Egyszóval most minden szempontból úgy élek, ahogyan mindig is akartam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.