Itt az év utolsó tízmilliószoros napja

Forrás: Thinkstock -
buddhizmus Buddha célok tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az év utolsó tízmilliószoros napja, használd ki!

Fontos nap ez a mai, hiszen elérkeztünk az év utolsó tízmilliószoros napjához. A Bors azt írja, ez Buddha mennyből való leszállásának ünnepe.

A nyugati kultúrákban is egyre népszerűbbé válik az a hagyomány, amely szerint ezen a napon érdemes valami nagyot álmodni, kívánni, hiszen ennek megvalósulására így tízmilliószoros esély van.

Itt az év utolsó tízmilliószoros napja Forrás: Thinkstock

Fontos, hogy ma minden cselekedet és gondolat tízmilliószoros erővel hat, érdemes tehát pozitívan gondolkodni, sokat mosolyogni, és jó szándékkal cselekedni. Engedjük el félelmeinket és haragunkat, ha nem szeretnénk, hogy a jövőnket ez negatívan befolyásolja.

Hogy még nagyobb sikert érjünk el a későbbiekben, sokan azt javasolják, ötleteinket, terveinket és céljainkat jegyezzük fel egy papírra, így sokkal könnyebben bevonzhatjuk őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.