Nem titok, hogy Németh Kristóf hamarosan elveszi kedvesét, Szikriszt Zitát. A színész A legbátrabb páros forgatása után kérte meg a szeretett nő kezét, most részleteket is elárultak a nagy pillanatról.

Ahogy mi is megírtuk: Németh Kristóf Máltán kérte meg kedvese, Szikriszt Zita kezét. A Fórum Teátrum igazgatója a Blikknek most részleteket is elárult a nagy pillanattal kapcsolatban. 

Már a spanyolországi nyaralásuk során tervezgette, hogy felteszi a kérdést. Fia, Lóci is áldását adta, együtt kezdtek tervezgetni, ám nem adódott megfelelő pillanat. 

"Hiába tünedeztek el folyamatosan kettesben, végül semmi nem történt. Kicsit talán csalódott is voltam emiatt" - vallotta be a lapnak Zita. 

Németh Kristóf A legbátrabb páros forgatása után kérte meg kedvese kezétForrás: TV2

Végül elutaztak Máltára, hogy A legbátrabb páros című műsor extrém feladataival tegyék kockára saját testi épségüket. "Tudtam, hogy eljött az idő! Úgy terveztem, akkor kérem meg a kezét, amikor megnyertük a versenyt, de végül nem így alakult, hiszen méltó párbajban ugyan, de alulmaradtunk, kiestünk a döntő előtt" - fogalmazott Németh Kristóf. 

Miután kiestek, egy szállodába költöztek át, ahol végül megtörtént a nagy pillanat. "Azonnal igent mondott, de annyira fáradtak voltunk, hogy amikor reggel felébredtünk, az volt az első kérdése, hogy valóban megtörtént-e, vagy csak álmodott" - avatta be a részletekbe a lap munkatársát a színész. Az is kiderült, hogy gyűrű nem volt, másnap együtt választották ki egy máltai ékszerésznél.