A legbátrabb páros házasság eljegyzés Németh Kristóf lánykérés Málta Szikriszt Zita szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Németh Kristóf hamarosan elveszi kedvesét, Szikriszt Zitát. A színész A legbátrabb páros forgatása után kérte meg a szeretett nő kezét, most részleteket is elárultak a nagy pillanatról.

Ahogy mi is megírtuk: Németh Kristóf Máltán kérte meg kedvese, Szikriszt Zita kezét. A Fórum Teátrum igazgatója a Blikknek most részleteket is elárult a nagy pillanattal kapcsolatban.

Már a spanyolországi nyaralásuk során tervezgette, hogy felteszi a kérdést. Fia, Lóci is áldását adta, együtt kezdtek tervezgetni, ám nem adódott megfelelő pillanat.

"Hiába tünedeztek el folyamatosan kettesben, végül semmi nem történt. Kicsit talán csalódott is voltam emiatt" - vallotta be a lapnak Zita.

Németh Kristóf A legbátrabb páros forgatása után kérte meg kedvese kezét Forrás: TV2

Végül elutaztak Máltára, hogy A legbátrabb páros című műsor extrém feladataival tegyék kockára saját testi épségüket. "Tudtam, hogy eljött az idő! Úgy terveztem, akkor kérem meg a kezét, amikor megnyertük a versenyt, de végül nem így alakult, hiszen méltó párbajban ugyan, de alulmaradtunk, kiestünk a döntő előtt" - fogalmazott Németh Kristóf.

Miután kiestek, egy szállodába költöztek át, ahol végül megtörtént a nagy pillanat. "Azonnal igent mondott, de annyira fáradtak voltunk, hogy amikor reggel felébredtünk, az volt az első kérdése, hogy valóban megtörtént-e, vagy csak álmodott" - avatta be a részletekbe a lap munkatársát a színész. Az is kiderült, hogy gyűrű nem volt, másnap együtt választották ki egy máltai ékszerésznél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.