Érsek tett látogatást Michael Schumachernél

Forrás: Presse Sports/Mantey -
látogatás Michael Schumacher érsek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacherről alig osztanak meg a barátok és a család információkat, most egy érsek tett kivételt, aki korábban meglátogatta a pilótát.

Csaknem öt éve már, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett, a család pedig elzárkózott a nyilvánosság elől. A hétszeres világbajnok pilóta állapotáról nagyon kevésszer nyilatkoztak, pedig rengetegen aggódnak érte, és remélik, hogy egyszer rendbe jön. Georg Gänswein érsek folyamatos kapcsolatban áll a családdal, és elárulta, Schumacher érzi, hogy szerető emberek veszik körül.

Michael Schumachert korábban meglátogatta egy érsek Forrás: Presse Sports/Mantey

„Szemben ültem vele, megfogta mindkét kezem, és rám nézett. Érzi, hogy szerető emberek vannak körülötte, és gondoskodnak róla" – mondta a Bunténak az érsek, aki 2016-ban tett látogatást a családnál Svájcban. Hozzátette, szerinte a család helyesen teszi, hogy elzárja a nyilvánosság elől, ugyanis Schumachernek békességre van szüksége. Gänswein elmondása szerint Michael nem változott sokat, ugyanúgy néz ki, mint régen, csak kicsit kerekebb az arca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.