Megvannak az X-Faktor döntősei: Stolen Beat, USNK és Tamáska Gabi

Tamáska Gabi Stolen Beat X-Faktor 2018 USNK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arany Timi szombat esti, elődöntős távozásával már csak hárman versenyeznek az X-Faktorban. 

A döntőben, jövő szombaton ByeAlex két csapata, a Stolen Beat és az USNK, valamint Tamáska Gabi énekelhet a 2018-as X-Faktor győztese címért.

Te kiknek szurkolsz? Szavazz!

Ki legyen az X-Faktor győztese?

X-Faktor: Gáspár Laci mentoráltja, Arany Timi esett ki az elődöntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-gaspar-laci-mentoraltja-arany-timi-esett-ki-az-elodontoben.htmlAz X-faktor elődöntőjében már csak négy előadó állt színpadra, mindannyian két produkcióval léptek a közönség és a zsűri elé. Ezúttal Arany Timinek kellett távoznia. TV + SztárokOrigoVarga Izabella súlyos sérülése megváltoztatta a Barátok közt forgatókönyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181208--varga-izabella-dr-balogh-nora-sulyos-serulese-megvaltoztatta-a-baratok-kozt-forgatokonyvet.htmlVarga Izabella keze nemrégiben súlyosan megsérült, forró olaj ömlött rá. A balesetnek látható nyomai vannak, így a Barátok közt forgatókönyvíróinak is lépniük kellett. A színésznő karaktere, dr. Balogh Nóra az elmúlt heteket rács mögött töltötte, a sorozatban egy börtönkonyhán történt vita során sérült meg. TV + Sztárok--Megműttette a mellét Luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181208-megmuttette-mellet-luxus-vasvari-vivien.htmlKés alá feküdt Vasvári Vivien! A Feleségek luxuskivitelben című reality szereplője a mellét szabatta át, ugyanis a szoptatás miatt megváltozott az alakja. TV + Sztárok--Nem keresi tovább a rendőrség Novozánszki Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20181201-nem-keresi-tovabb-a-rendorseg-novozanszki-fannit-a-nyomozast-meg-nem-zartak-le.htmlNem nyomoznak tovább Novozánszki Fanni után, tudták meg a szülők. Elméletek vannak arra, mi történhetett, a holttest hiányzik. TV + Sztárok--Így fogadta Marsi Anikó a férje, Palik László elköltözéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-igy-fogadta-marsi-aniko-musorvezeto-ferje-palik-laszlo-elkoltozeset.htmlA TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó a férje, Palik Laci nélkül tölti a karácsony nagy részét, hiszen a legendás sportriporter karácsony másnapján Dominikára költözik egy kisebb időre. Azt, hogy Anikó hogyan fogadta a férje döntését, miszerint Ausztrália, majd Mallorca után Dominikán fog dolgozni, ezt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKórházba került Liptai Claudia kisfia: nem vesz részt ma a Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181125--korhazba-kerult-liptai-claudia-kisfia-marci-nem-vesz-reszt-ma-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban Sztár mai adásában a négy zsűritag helyett csak hárman vannak a stúdióban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.