Sok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét!

Tóth Andi és Szabó Ádám

Tóth Andi és Szabó ÁdámForrás: Tóth Andi - Andee

Szabó Ádám régóta epekedett már Tóth Andi után, és végül learathatta kitartása gyümölcsét. Sikerült elnyernie az énekesnő szívét, pedig olyan vetélytársa is akadt, mint például Pintér Tibor. A színész a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt próbálta elcsábítani Tóth Andit, minden siker nélkül. Az énekesnő ugyanis Szabó Ádám párja lett.

Berki Krisztián és Berki Mazsi

Berki Krisztián és Berki MazsiForrás: Polyak Attila

Berki Krisztián is idén találta meg élete szerelmét, a kapcsolatuk pedig rohamtempóban fejlődött. Már össze is házasodtak, egymás iránti érzéseiket pedig nem győzik kifejezni. A közösségi oldalaikat elárasztják szerelmes posztokkal, és természetesen már a közös gyermek válallása is szóba került köztük.

Hódi Pamela és Tóth Bence

Hódi Pamela és Tóth BenceForrás: Instagram/Tóth Bence

Nemcsak Berki Krisztiánnak sikerült ebben az évben megtalálnia az igazit, hanem a celeb egykori párjának, Hódi Pamelának is, bár ő kevésbé teszi ki a kirakatba szerelmi életét. Pamela Tóth Bence focista párja lett, és boldogabb, mint valaha. Természetesen örömét azért ő is megosztja olykor a közösségi oldalakon, és úgy tűnik, nagyon jól megértik egymást.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz GáborForrás: Instagram/Tóth Gabi

Hosszú szinglilétet zárt le idén Tóth Gabi, Krausz Gábor párja lett. A két sztár kapcsolatáról már pletykáltak egy ideje, mire a nyilvánosság előtt is felvállalták szerelmüket, de azóta nem bujkálnak. Szinte az első percben összeköltöztek, tehát az ő viszonyuk is egészen gyorsan halad annyira, hogy Krausz Gábor már azt is elárulta, családot szeretne.

Koholák Alexandra és Farkas Balázs

Koholák Alexandra és Farkas BalázsForrás: Instagram/Farkas Alexandra

Az idei legnagyobb meglepetést Koholák Alexandra szolgáltatta, ugyanis ő is szerelemre talált, ám kapcsolata miatt nagyon sok támadás érte. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja egy 26 évvel idősebb, 5 gyermekes férfi párja lett, sőt, azóta már a felesége. Alexa szerint szerelme, Balázs néhai feleségének lelke benne él tovább, így segíti férjét a veszteség feldolgozásában...