Felfüggesztett börtönre ítéltek egy férfit Németországban, amiért szex közben levette az óvszert

Forrás: Thinkstock -
szex börtön óvszer Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönt kapott, és pénzbírságot is fizetnie kell annak a rendőrnek Németországban, aki a partnere tudta nélkül levette az óvszerét szex közben: ez szexuális visszaélésnek számít.

Súlyos büntetést kapott Németországban az a rendőr, aki a partnere tudta nélkül a szexuális aktus közben levette az óvszerét. A nő kifejezetten kérte a férfit, hogy védekezzen, és már csak az aktus végén vette észre, hogy a partnere időközben megszabadult a gumitól. A nő azonnal elhagyta a lakást, és a rendőrséghez fordult.

Levette az óvszert szex közben: ez szexuális visszaélésnek számít - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 36 éves férfit szexuális visszaélés miatt ítélték el, nyolc hónap felfüggesztettet kapott, valamint több mint 900 ezer forintnak megfelelő bírságot kell befizetnie, és még 30 ezer forintnyit a nő vizsgálataira. A férfi azt állította, hogy az óvszer elszakadt, ezért vette le, azt pedig tagadta, hogy ejakulált volna – írja a Metro.

Meghalt egy utas a Wizz Air Kutaisziből Milánóba tartó járatánhttp://www.life.hu/news/20181220-meghalt-egy-utas-a-wizz-air-kutaiszibol-milanoba-tarto-jaratan.htmlKényszerleszállást kellett végrehajtania a Wizz Air egyik járatának, miután egy utasuk rosszul lett, sajnos a nőn már nem tudtak segíteni. News--3 év börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki 14 éves diákjával szexelthttp://www.life.hu/news/20181220-3-ev-bortonbuntetesre-iteltek-a-tanarnot-aki-14-eves-diakjaval-szexelt.htmlHárom év börtönbüntetésre ítélték azt a tanárnőt, aki lefeküdt 14 éves diákjával. News--Időjárás: szinte biztosan nem lesz fehér az idei karácsonyhttp://www.life.hu/news/20181220-idojaras-szinte-biztosan-nem-lesz-feher-az-idei-karacsony.htmlAz előrejelzések szerint szinte semmi esélye annak, hogy fehér legyen az idei karácsony. NewsOrigoA negyedikről zuhant le a fiatal focista, Michael Jones: így búcsúzott tőle az édesapjahttp://www.life.hu/news/20181220-a-negyedikrol-zuhant-le-a-fiatal-focista-michael-jones-igy-bucsuzott-tole-edesapja.htmlA 21 éves focista, aki a Manchester United akadémiáján játszott, egy nyaraláson vesztette életét. Édesapja szívszorító szavakkal búcsúzott tőle. News--Kiakadtak az internetezők azon, hogy a sikeres emberek hajnali négykor kelnekhttp://www.life.hu/news/20181220-kiakadtak-az-internetezok-azon-hogy-a-sikeres-emberek-hajnali-negykor-kelnek.htmlHajnali négykor kelnek a sikeres emberek egy kutatás szerint, de az internet népe nem igazán ért egyet ezzel. NewsOrigoFa tetején kötött ki az autó a baleset után: fotóhttp://www.life.hu/news/20181218-fa-tetejen-kotott-ki-az-auto-a-baleset-uta.htmlDurva autóbaleset történt Angliában: egy jármű a fa tetején kötött ki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.