Így érzi most magát Cserhalmi György

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
műtét gyász visszatérés Cserhalmi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserhalmi György az utóbbi négy évben szinte a poklot is megjárta. Elvesztette feleségét, többször műteni kellett és egészségi problémái miatt jó ideje nem állhatott színpadon.

Nehéz éveken van túl Cserhalmi György. A színésznek 2014-ben kezdődtek gerincproblémái, azóta a térdét és a gerincét is meg kellett műteni.

Megjártam a hadak útját, az a négy műtét alaposan kikészített. Sorolom. Elsőre a bal térdembe kaptam protézist, majd a gerinccsatornámat kellett szűkíteni. Ne kérdezze, hogy ez mit jelent, legyen elég annyi, nem volt túl élvezetes a beavatkozás. Amikor már arra gondoltam, vége a kórházlátogatásoknak, három csigolyámat cserélték ki, és hogy teljes legyen a paletta, nemrég kaptam egy új térdkalácsot is” – mesélte a Borsnak a színész.

Sokáig húzódik Cserhalmi György visszatérése Fotó: Szabó Gábor - Origo

Cserhalmi Györgynek három évvel ezelőtt újabb súlyos csapást kellett elviselnie, elvesztette imádott felségét, gyermeke édesanyját. Mint mondja, hiányát soha nem fogja tudni feldolgozni. Szerencsére unokái visszaadták az életkedvét, és ma már valamivel jobban érzi magát. Egyelőre azonban a színpadra még nem tudott visszatérni.

Csak ezt a rengeteg elvesztegetett időt tudnám feledni, amit a betegségeim okoztak. Korábban soha nem volt semmi bajom, de valamit mégis rosszul csinálhattam. Mindenesetre még időben jelzett a szervezetem, aminek köszönhetően behúztam egy kicsit a féket. De lassan már a gázpedált is elkezdem nyomni. Persze addig nem vállalok el semmit, ameddig testileg és szellemileg nem kerülök a topra. Ha a két összetevő nincs meg, a színészi játékból majomkodás lesz. Ezt pedig nem akarom.”

Elakadtak autójukkal a hóban Kardashianék: Kourtney és Kendallhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-elakadtak-autojukkal-a-hoban-kardashianek-kourtney-es-kendall.htmlElakadt a hóban a Kardashian család. TV + Sztárok--Lady Gaga leveteti a zenemegosztóról azt a dalt, amelyet R. Kellyvel közösen énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-lady-gaga-leveteti-a-zenemegosztorol-azt-a-dalt-amit-r-kellyvel-kozosen-enekelt.htmlLady Gaga eltávolíttatja az egyik zenemegosztó oldalról azt a dalt, amelyet a szexuális zaklatással vádolt R. Kellyvel közösen énekelt. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságokhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-cristiano-ronaldo-dns-mintajanak-begyujtesere-kaptak-parancsot-az-olasz-hatosagok.htmlCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. TV + Sztárok--Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-schumacher-csaladi-kapcsolatairol-beszelt-a-menedzsere.htmlMichael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. TV + Sztárok--Shane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált.TV + Sztárok--„Péniszruhát” adtak a híradósra, most mindenki rajta nevethttp://www.life.hu/sztarok/20190110-peniszruhat-adtak-a-hiradosra-most-mindenki-rajta-nevet.htmlEgy ausztrál híradóson nevet most az internet: a stylistok ugyanis egy nagyon furcsa ruhát adtak rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.