II. Erzsébet brit királynő kesztyű Katalin hercegné tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Katalin hercegné is II. Erzsébet hivatalos kesztyűgyártójától vásárol.

A Cornelia James egy ismert brit kesztyűgyártó cég, amelynek darabjait maga II. Erzsébet is hordja. A cég egykori alapítójának lánya, Genevieve Lawson már 2012-ben elhatározta, hogy megnyeri magának Katalin hercegnét is.

Katalin annyira gyönyörű. Terveim vannak vele. Különleges kollekciót fogok neki készíteni” – idézi a nő szavait a Daily Mail.

Katalin hercegné szívesen hord kesztyűt Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ezt követően Lawson küldött néhány mintát a hercegnének és úgy tűnik, valóban elnyerték a darabok a tetszését, ugyanis Katalin már többször is viselte ezeket.

Lawson egyébként igen csábító ajánlattal kereste meg a királyi család tagjait, a kesztyűket nagyjából harmadannyiért vásárolhatják meg, mint mások.

A portál hozzáteszi, a királynő és a hercegné is ragaszkodik a régi kiegészítőihez, többször is viselik ugyanazt, sőt ha esetleg elszakad, ahelyett, hogy kidobnák, inkább megjavíttatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.