Demcsák Zsuzsa kislányának csapata nyert a röplabdabajnokságon

Forrás: instagram.com/zsdemcsak -
Demcsák Zsuzsa röplabda sport gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa örömhírt osztott meg rajongóival: lánya csapata nyert a röplabdabajnokságon.

Demcsák Zsuzsa Instagram-oldalán osztotta meg azt az örömöt, ami nemrég érte a családjukat: lányának csapata nyert a röplabdabajnokságon. Habár Zsuzsa nem sűrűn mutat fotót gyermekeiről Instagram-oldalán, büszke anyukaként ezúttal nem tudta megállni, hogy posztoljon. A felvételt ide kattintva tudod megnézni.

Demcsák Zsuzsa nagyon örül gyermeke sikerének Forrás: instagram.com/zsdemcsak

Demcsák Zsuzsának van egy fogadott gyermeke: Horváth Leon régóta a családjuk tagja


Egyedül neveli két saját gyermekét Demcsák Zsuzsa, de még egy gyerekkel bővült a családjuk. A sors ugyanis összehozta az egykori műsorvezetőt egy hányatott sorsú fiúval, akit azóta a sajátjaként szeret. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Morgan Freeman először mutatkozott unokája gyilkosának tárgyalása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190212-morgan-freeman-eloszor-mutatkozott-unokaja-gyilkosanak-targyalasa-ota.htmlMorgan Freeman először mutatkozott egy tévéshowban azután, hogy elítélték unokája gyilkosát. TV + Sztárok--Sáfrány Emese nem érzi jól magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-safrany-emese-nem-erzi-jol-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlNincs könnyű helyzetben Aleska a bajnokok csapatában: egyáltalán nem érzi jól magát. TV + SztárokOrigoBalázs Andi védelmébe vette Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-balazs-andi-vedelmebe-vette-toth-verat.htmlBalázs Andi Tóth Vera védelmére kelt és kiosztott egy rosszindulatú kommentelőt a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Justin Theroux szenvedélyes üzenettel köszöntötte Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-justin-theroux-szenvedelyes-uzenettel-koszontotte-jennifer-anistont.htmlÖtvenedik születésnapját ünnepelte Jennifer Aniston színésznő. A jeles alkalomból volt férje, Justin Theroux is felköszöntötte Instagramon egy szívhez szóló üzenettel. TV + Sztárok--Brad Pitt is megjelent Jennifer Aniston születésnapi bulijánhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-brad-pitt-is-megjelent-jennifer-aniston-szuletesnapi-bulijan.htmlLesifotósok rajtakapták Brad Pittet, amint Jennifer Aniston születésnapi bulijára igyekszik. TV + Sztárok--Palvin Barbi szerelme, Dylan magyarul tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-palvin-barbi-szerelme-dylan-magyarul-tanul.htmlPalvin Barbi már bemutatta a szüleinek szerelmét, aki próbálkozik a magyar nyelv elsajátításával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.