Lily Allen megmutatta, hogyan szedik ki a mellbimbójából a szőrt - Fotó

fotó mellbimbó szőr Lily Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily Allen énekesnő számára nincsen tabu: még azt is megmutatta a követőinek, hogyan szedik ki a szőrt a melléből.

A 33 éves énekesnő a BRIT Awards afterpartyja előtti felkészülést mutatta meg 1 millió követőjének, igazán különleges pillanatokba engedett betekintést. Kiderült, hogy Lily Allen nemcsak a sminkjét készítteti el egy-egy buli előtt, de még a mellbimbóit is kezelésbe veszi a stáb, pontosabban kitépkedik a kósza szőrszálakat. Erről posztolt az Instagram-sztorijába videót az énekesnő, látszik, hogy ő aztán tényleg nem titkol semmit.

Lily Allen megmutatta, hogyan szedik ki a mellbimbójából a szőrt Forrás: Insatgram/Lily Allen

Harmadik mellbimbó és hiányzó ujj: a sztárok sem tökéletesek

Habár a sztárokat többnyire csillogó sminkben és tökéletes öltözékben láthatjuk, ők is csak halandó emberek, akiknek a teste pontosan annyira tökéletlen, mint bárki másé. Van, akinek egy ujjperce hiányzik, másnak pedig eggyel több mellbimbója van, mint kellene. Íme, azok a sztárok, akik nem titkolják, hogy nem hibátlanok. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.