Szabó Zsófi szívmelengető véleménnyel van Hajdú Péterről

Szabó Zsófi Dömsödi Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás páros, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter volt a vendég a Gyertek át! című műsorban. Nem feszültek úgy egymásnak, mint összeveszésükkor, de megismerhettük például azt, hogy milyen jó véleménnyel volt Hajdúról Szabó Zsófi.

Ahogy mi is megírtuk: hét év után találkozott egymással először Hajdú Péter és Dömsödi Gábor, akik egykor együtt vezettek műsort, ám a kapcsolatuk nagyon megromlott.

Természetesen ez is terítékre került, így Szabó Zsófi véleményét is megismerhették a nézők, amit még évekkel ezelőtt fejtett ki a Facebook-oldalán. "Felháborít, de sokkal inkább elszomorít ez az egész cirkusz, amit Dömsödi művel Hajdú Péter barátommal. Nem szeretném védelmezni Petit, nem szorul rá, csak szeretném nektek elmondani, hogy Péternél jobb embert keveset ismerek" – idézte Sebestyén Balázs Szabó Zsófi 7 évvel ezelőtti szavait.

Ezen még ő maga is meglepődött, Hajdú Péter pedig a nyakába ugrott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.