Eldőlt ágymatrac ölt meg egy hétéves gyereket Jánoshalmán

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Jánoshalma tragédia matrac gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 26 kilós ágymatrac zuhant egy hétéves kisfiúra Jánoshalmán. A gyerek életét vesztette.

Szörnyű tragédia rázta meg Jánoshalmát: meghalt egy 7 éves kisfiú, miután az udvaron lévő 26 kilós ágymatrac rázuhant. A Bors azt írja, Nándika úgy osont ki a házból, hogy a család észre sem vette. Amikor keresni kezdték, látták, hogy a kisfiúnak csak a lába lóg ki az alól a matrac alól, amit korábban a kerítésnek támasztottak.

Hiába érkezett gyorsan a segítség mentőhelikopterrel, a gyerek életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség egyelőre vizsgálódik, a család sem tudja a halál pontos okát.

Szörnyű tragédia történt Forrás: http://drpatrickomalley.com

Képtelenek vagyunk elhinni, az édesanyja most is magán kívül szólongatja, szerintem még nem fogta fel, ami történt. Annyira szerették a szülei, ő volt a kis hercegük! Nagyon büszkék voltak rá, most ment iskolába, nagyon szeretett oda járni, jó tanuló volt” – nyilatkozta a lapnak a nagyapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.