Erre használhatod a banán héját

Forrás: Thinkstock -
héja banán használat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A banán nemcsak finom, de egészséges is, ráadásul a héját is fel lehet használni. Ne dobd a kukába!

A banán remek energiaforrás, egészséges és laktató. Ezen felül még a héja is rendkívül hasznos lehet, ha nem is nekünk, de a növényeinknek mindenképpen. Frissen, feldarabolva beletehetjük az ültető gödöraljába, de a komposztba is kiváló anyag.

A banán héja is hasznos Forrás: Thinkstock

A tetvek ellen is felvehetjük a harcot a banán héjával: a növények tövének közelében kell elásni. Sütőben, 80–90 fokon kiszárítva és porrá őrölve is alkalmazható, ráadásul így sokáig el is áll – írja a Ripost.

Csonka András testét csak egy törölköző takarjahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-csonka-andras-testet-csak-egy-torolkozo-takarja.htmlCsonka András egy szál törölközőben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Weisz Fanninak azért szólt be a férje, mert állandóan csokit eszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-weisz-fanninak-azert-szolt-be-a-ferje-mert-allandoan-csokit-eszik.htmlWeisz Fanninak a férje szólt be: míg ő diétázik, a gyönyörű modell bármit megehet, mégsem hízik egy dekát sem. TV + SztárokOrigoLeszámolt az egyéjszakás kalandokkal Fluor Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20190307-leszamolt-az-egyejszakas-kalandokkal-fluor-tomi.htmlFluor Tomi elárulta, az elmúlt két évben nem volt komolyabb párkapcsolata, de úgy érzi, már lejárt az egyéjszakás kalandok ideje és vágyik a szerelemre. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kopasz lett – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-sebestyen-balazs-kopasz-lett.htmlSikerült sokkolnia a rajongóit Sebestyén Balázsnak, és mindannyian reménykednek, hogy ez csak valami vicc. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Péter barátnőjét, Alföldy Annát felkérték egy Playboy-fotózásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hajdu-peter-baratnojet-alfoldy-annat-felkertek-egy-playboy-fotozasra.htmlHajdú Péter fiatal barátnője sokszor modellkedik is, kiderült, hogy még a Playboy is felkérte egy fotózásra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoItt az első közös fotó Hajdú Péterről és a barátnőjéről, Alföldy Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-itt-az-elso-kozos-foto-hajdu-peterrol-es-baratnojerol-alfoldy-annarol.htmlHajdú Péter és barátnője, Anna az interneten ismerkedtek meg egymással, és most felvállalták a kapcsolatukat. Íme, az első közös fotójuk. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.