Mr. Missh rapper megütött a koncertje után egy lányt: videón a bizonyíték

Forrás: Thinkstock -
zenész brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy videó terjed a neten, amelyen Mr. Missh látható, amint a koncertje után bántalmaz egy nőt. Eredetileg úgy lehetett tudni, hogy az eset Cegléden történt szombat este, ám azt a szervezők közleményben cáfolták. 

A felvétel közzététele után Mr. Missh Facebook-oldalát elárasztották a kommentek, amelyekre a rapper az Insta-storyjában egy rövid videoüzenetben reagált. Elismerte, hogy ő van a videón, és azt mondta, a lány és ő is ittasak voltak, a nő pedig szerinte tiszteletlenül a fejére öntötte az italát. Az incidenst később megbeszélték egymás közt, és elmondása szerint minden rendeződött – írja a Blikk.

Közben a ceglédi rendezvény szervezői a Facebook-oldalukon hivatalos közleményt osztottak meg. Leírták, hogy a videón látható eset nem Cegléden és nem is most történt.

A közlemény szerint "Mr. Missh (MISSHMUSIC) 00:40 körül érkezett Ceglédre, és kb. ezt követően egy órán belül távozott. A Ceglédi Best Face Fest rendezvényen a hírekkel ellentétben semmilyen atrocitás nem érte sem a fellépőt, sem a rajongókat! A közönség egy részének kellemetlen hír volt, hogy Mr. Missh (MISSHMUSIC) közös fotózást nem vállalt, de ezt a rendezők előre tudták, ugyanis a fellépő erről írásban tájékoztatta a szervezőket! Ettől függetlenül távozás előtt készségesen készített pár fotót a legkitartóbb fiatalokkal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.