Barbra Streisand elmondta a véleményét Michael Jackson pedofilbotrányáról

Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kristin Callahan -
Leaving Neverland Michael Jackson vélemény pedofil erőszak gyermek Wade Robson Barbra Streisand James Safechuck botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő véleményt mondott a Michael Jackson pedofilügyeit bemutató filmről, a Leaving Neverlandről Barbra Streisand. A 76 éves színész és énekesnő a véleményével sokakat kiakasztott.

A 76 éves Barbra Streisand azt mondja, elhiszi, hogy Michael Jackson megtette azokat a szörnyűségeket James Safechuckkal és Wade Robsonnal, amelyeket a két férfi állít a hetekben megjelent Leaving Neverland című dokumentumfilmben.

Ugyanakkor a 76 éves színésznő és énekesnő leszögezte azt is, hogy azok a gyerekek ott akarlak lenni Neverlandben Jacksonnal. "Láthatóan nem nyírta ki őket ez az egész" – jelentette ki a színésznő. Ezzel arra utalt, hogy a két férfinak felesége lett, és gyermeke is született azóta.

Barbra Streisand elmondta a véleményét Jackóról Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kristin Callahan

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a szülőket hibáztatja, amiért hagyták, hogy a gyermekeik Michael Jacksonnal aludjanak. Hozzátette: ezzel nem azt akarja mondani, hogy a pop királyának szexuális vágyai helyénvalóak lettek volna.

A színésznő véleménye sokakat megdöbbentett – írja a Daily Mail.

Gyereksztárok, akik otthagyták Hollywoodot: a Trónok harca színésze is visszament tanulnihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-gyereksztarok-akik-otthagytak-hollywoodot-a-tronok-harca-szinesze-is-visszament-tanulni.htmlHollywood fényes csillogása nem való mindenkinek. Sok olyan sztár van, aki az után, hogy megízlelte a sikert és a népszerűséget, inkább úgy döntött, a civil és hétköznapi életet választja. Íme, azok a színészek, akik otthagyták a show-bizniszt TV + SztárokOrigoColin Farrell élő adásban káromkodott – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-colin-farrell-elo-adasban-karomkodott-video.htmlA műsorvezetőnek kellett bocsánatot kérnie a nézőktől Colin Farrell miatt. A színész ugyanis élő adásban káromkodott. TV + Sztárok--Megyeri Csilla brandépítést tanít a leendő influenszereknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190323-megyeri-csilla-brandepitest-tanit-a-leendo-influenszereknek.htmlAz Alföldi Televízió felkonfjával lett híres Megyeri Csilla, azóta az Instagram-oldalának már 104 ezer követője volt. Elárulta, hogy már oktatja az influenszerkedést. TV + Sztárok--Szellő István és Erős Antónia a híradós bakikról meséltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190323-szello-istvan-es-eros-antonia-a-hirados-bakikrol-meseltek.htmlTizenkilenc éve vezeti együtt a híradót Szellő István és Erős Antónia. A jól összeszokott páros a kezdetekről és a bakikról mesélt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzellő István és Erős Antónia a híradós bakikról meséltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190323-szello-istvan-es-eros-antonia-a-hirados-bakikrol-meseltek.htmlTizenkilenc éve vezeti együtt a híradót Szellő István és Erős Antónia. A jól összeszokott páros a kezdetekről és a bakikról mesélt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Tímea többekkel osztozhat Andy Vajna vagyonánhttp://www.life.hu/sztarok/20190323-vajna-timea-tobbekkel-osztozhat-andy-vajna-vagyonan.htmlA hírek szerint Vajna Tímea hazatért Los Angelesből, ahol férje, Andy Vajna hamvait helyezték örök nyugalomra a családja mellett. Úgy tudni, egyelőre zárolták a vagyont, így az özvegynek sok mindenről le kellett mondania. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.