Hazatért az Exatlon Hungary forgatásáról Palik László, aki a leszállás után egyből rohant is feleségéhez, Marsi Anikóhoz.

Bár Marsi Anikó a gyerekekkel együtt néhány napra meglátogatta az Exatlon Hungary forgatásán Palik Lászlót, a házaspár 100 nap után végre itthon is újra együtt lehet. A műsorvezető a forgatás után gépre szállt és a repülőtérről egyből a TV2 felé vette az irányt, hogy a nemrég lábtörést szenvedő feleségét magához ölelhesse.

Száz nap után a forgatás befejeződött, amit családként vállaltunk, azt teljesítettük. Ez nagyon jó érzés mindannyiunknak, hisz bármi is történt közben, mindannyian a magunk állomáshelyén csináltuk a dolgunkat. Erre az időszakra valóban igaz az egyik kedvenc mondásunk, hogy 'ami nem öl meg, az erősít'. Kijelenthetjük, hogy ma családként erősebbnek érezzük magunkat, mint valaha! Már nagyon vártam, hogy megjöjjön, mert hiányzott. Hiányzott minden, ami 15 éve összeköt minket. Hiányzott, hogy tudjam, itt van és így már semmi, de semmi bajunk nem lehet, sem nekem, sem a gyerekeknek. Most már minden jó!” – mesélte a Borsnak Marsi Anikó.

Palik László újra láthatta feleségétForrás: TV2

Palik László az ölelkezés után a lapnak elárulta, hogyan is vészelték át ezt a hosszú időszakot egymás nélkül.

Ennyi ideig még soha nem kellett egymás nélkül léteznünk. A sokszor kapkodó telefonok, mert valamelyikünk mindig rohant valahova, nem igazán enyhítették a hiányérzetet. De most már ezen nincs is mit problémázni, mert végre ismét együtt vagyunk, ismét minden kerek és teljes.”