András herceg összejár volt feleségével, Sarah Fergusonnal

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
András yorki herceg Sarah Ferguson Barátság extrákkal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család érdeklődve figyeli András herceg furcsa, modern kapcsolatát volt feleségével: összejárnak. 

András yorki herceg és Sára yorki hercegné, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Sarah Ferguson 1986 és 1996 között voltak házasok, de a hírek szerint most felmelegítették kapcsolatukat. A páros modern viszonyba kezdett, ami csupán barátság extrákkal. Ennek pedig nem mindenki örül a királyi családban.

András és Sára újra összemelegedtek Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Fülöp herceg annak idején nem szívlelte Sára hercegnét, de a források szerint már egyáltalán nem érdekli, hogy milyen viszonyban van fia az exfeleségével. Vilmos és Harry sem szól bele a furcsa kapcsolatba, de van a családban egy ember, akinek egyáltalán nem tetszik, hogy András és Sára ismét összejöttek, ez pedig Károly herceg. Ő határozottan ellenzi, hogy Sára ismét a királyi család tagja legyen, ugyanis ki nem állhatja a hercegnét. Ráadásul annak idején leginkább Sára ellenezte Károly kapcsolatát Kamillával – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.