Ezzel foglalkoztak a legnagyobb sztárok, mielőtt híressé váltak: Rihanna katona volt

Taraji P. Henson Megan Fox munka Rihanna Cardi B sztár Jon Hamm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma fényűző életet élő hírességek sem voltak mindig gazdagok. Nehéz elképzelni róluk, de bizony nekik is hétköznapi munkákból kellett eltartaniuk magukat, miközben arról álmodoztak, hogy egyszer valóra válik a vágyuk. Esetükben ez így is lett, az emberek pedig gyakran elfelejtik, hogy nem a csúcsról indultak. Ezt csinálta Megan Fox vagy Rihanna, mielőtt elérték a céljukat.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP

A színésznőről feltűnő szépsége miatt azt feltételeznénk, hogy talán modellként kezdte a karrierjét, de ettől nagyon távol állt. Annak idején banánjelmezben népszerűsített egy turmixokat árusító üzletet. Ezzel a munkával próbálta fenntartani magát Megan Fox, mielőtt meghódította a filmvásznat és a férfiak szívét.

Cardi B

Cardi B Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz

A ma már népszerű rapper megtett mindent, amit lehetett, hogy fenntartsa magát. Azt mindenki tudja, hogy még egzotikus táncosnőként is dolgozott, de nem ez volt az egyetlen munkája a híressé válása előtt. Piacon is árult portékákat New Yorkban. Cardi B nem is titkolja a múltját, hiszen ezek a munkák mentették meg az életét.


Jon Hamm

Jon Hamm Forrás: AMC

A Mad Men – Reklámőrültek sztárjának karrierje sem akart egykönnyen beindulni, így természetesen mindenféle munkát el kellett vállalnia, hogy fenn tudja tartani magát. Ezek közül a leglélekölőbb egy felnőttfilmes munkája volt: csak a háttérben dolgozott, az előkészítő csapat részeként, de minden percét gyűlölte.

Rihanna

Rihanna Forrás: Getty Images

Az énekesnő a Pon De Replay című számával ért el átütő sikert világszerte, előtte azonban nem volt könnyű élete. Egyrészt édesapja súlyos alkohol- és drogfüggő volt, ami miatt az énekesnő gyermekkora finoman szólva sem volt boldog, ahogy első munkahelye sem volt éppen a lányok vágyálma. A középiskola utolsó két évében egy katonai programban vett részt, kadét volt, ahol ráadásul egy másik énekesnő, Shontelle volt az őrmestere.

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer

A színésznő keményen megdolgozott azért, hogy olyan sikeres lehessen, amilyen ma. A
Howard Egyetemre járt, de hogy tanulmányait finanszírozni tudja, két munkahelye is volt: nappal a Pentagonban dolgozott titkárnőként, esténként pedig énekes-táncos, valamint pincérnő volt a The Odyssey Cruise Line nevű sétahajó fedélzetén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.