Szekeres Adrien járókeret sérülés esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán elesett és emiatt egyelőre járókerettel közlekedik Szekeres Adrien.

Szekeres Adrien alaposan ráijesztett a rajongóira: egy járókeretről posztolt fotót a közösségi oldalán. A bejegyzéshez odaírta, hogy sajnos ez nem vicc, hatalmasat esett. A követők egyből elhalmozták jókívánságaikkal és többen is írták, hogy küldik a pozitív energiákat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

És ez nem vicc #akkorátestemnemhiszedel #péntekóta #ezvan #éstihogyvagytok

Adrien Szekeres (@szekeres_adrien) által megosztott bejegyzés,

A legdrágább sztárválások: MacKenzie Bezos a világ 3. leggazdagabb nője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190408-a-legdragabb-sztarvalasok-mackenzie-bezos-a-vilag-3-leggazdagabb-noje-lett.htmlEgy házasság lezárása mindig fájdalmas, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is. Minél nagyobb a vagyon, annál nagyobb a tét – ezt a világsztárok és milliárdos üzletemberek tudják a legjobban. Íme, azok a válások, amelyek dúsgazdaggá tették a volt feleséget, és nagyon fájtak az exférjeknek. TV + SztárokOrigoOszter Alexandra hamarosan férjhez mehethttp://www.life.hu/sztarok/20190408-oszter-alexandra-hamarosan-ferjhez-mehet.htmlOszter Alexandra elárulta, hamarosan összeházasodnak párjával. TV + SztárokOrigoRisztov Éva soha többé nem úszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-risztov-eva-soha-tobbe-nem-uszik.htmlRisztov Éva elárulta, tartja magát a fogadalmához és visszavonulása óta még csak hobbiból sem úszik. TV + SztárokOrigoVajna Timi diétázni kezdett, mert nincs kivel jókat enniehttp://www.life.hu/sztarok/20190408-vajna-timi-dietazni-kezdett-mert-nincs-kivel-jokat-ennie.htmlVajna Timi bánatában kezdett el diétázni: nincs kivel jókat ennie. TV + SztárokOrigoMeztelen babapocakot villantott Lilu – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-meztelen-babapocakot-villantott-lilu.htmlLilu felhúzott pólóban mutatta meg, mekkora már a babapocakja. TV + Sztárok--Szexi fotó készült Mihalik Enikőről: meztelenül látható rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190408-szexi-foto-keszult-mihalik-enikorol-meztelenul-lathato-rajta.htmlGyakran tölt fel közösségi oldalára fotókat Mihalik Enikő. A gyönyörű magyar modell most azt mutatta meg, hogy nemrégiben meztelenül fotózták vörös hajkoronával. Az elkészült mű elképesztően sikerült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.