Megszólalt Cserháti Zsuzsa fia – ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírja

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
felújítás kiborulás síremlék Cserháti Zsuzsa Horváth Charlie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is.

„Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat. Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az emberek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint!” – mondta Horváth Charlie.

Az énekesnő fia, Szirtes Krisztián reagált a vádakra, miszerint a családnak kellene rendben tartania a síremléket. A lapnak őszintén beszélt a nehézségeiről:
„Valóban, az én feladatom is lenne, hogy az édesanyám sírja rendben legyen, és szoktam is járni hozzá, ami az elmúlt egy-másfél évben elmaradt. Így teljes meglepetés számomra, hogy ennyire rossz állapotú a nyughelye. Nyilván nekem is lépéseket kellett volna már tennem, ami eddig elmaradt, sajnos. De sem idővel, sem kellő anyagi forrással nem rendelkezem. Van két gyermekem, családom, ez pedig egy több százezres történet, amire nem nagyon van lehetőségem. De természetesen, ahogy minden gyereknek, nekem is vágyam, hogy édesanyámnak gyönyörű síremléke legyen.”

Cserháti Zsuzsa sírját senki sem gondozza Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd


Krisztián azt is elmondta, hogy semmit sem kap a jogdíjakból, senki sem fizet neki:
„Bosszantó, hogy sokaknak az anyám életművéből milliós bevételeik vannak, amihez nekem hozzászólásom sincs. Hányan csinálnak koncerteket, amikről még csak hírből sem hallok, és persze semmilyen ellentételezést nem kapok érte? De nem tudok, nem is akarok fenyegetőzni. Mindent levédethetnék, ami édesanyámhoz köthető, de erre sem pénzem, sem energiám. Aki ki akar kerülni, az úgyis ki fog.”

Úgy néz ki, hogy Charlie kifakadása értő fülekre talált, a művészvilág ugyanis összefogott, többen is jelezték, hogy szeretnének segíteni a sír helyreállításában.

88 éves édesanyjával mulatott Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190422-88-eves-edesanyjaval-bulizott-stohl-andras.htmlStohl András csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta 88 éves édesanyját. TV + SztárokOrigoMeghan Markle nélkül érkezett a húsvéti misére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190422-meghan-markel-nelkul-erkezett-a-husveti-misere-harry-herceg.htmlHúsvétvasárnap templomba látogatott az angol királyi család. Harry herceg azonban a felesége nélkül jelent meg. Lehet, hogy megszületett a gyermekük? TV + Sztárok--Nagyot bukhat a váláson Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190422-nagyot-bukhat-a-valason-adele.htmlPár napja jelentette be Adele, hogy három év házasság után különválik a férjétől. Az énekesnő nagyot bukhat a szakításon, ugyanis nem írtak házassági szerződést. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán újra szerelmes: Bata Éva színésznővel van együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-bereczki-zoltan-ujra-szerelmes-bata-eva-szinesznovel-van-egyutt.htmlBereczki Zoltán és Bata Éva színésznő az év elején jöttek össze, három hónapja alkotnak egy párt – tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Így köszöntötte fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót a hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--Ezért szakított párjával Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190413-ezert-szakitott-parjaval-sari-evi.htmlA közelmúltban nagy változások történtek Sári Évi életében. Nehéz döntésen van túl, mivel egyszerre több színdarabban is helyt kell állnia, nem maradt ideje a kapcsolatára, így külön utakon folytatják az életüket volt párjával. Erről, valamint terveiről a FEM3 Caféban mesélt bővebben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.