Elfogták a férfit, aki Budapesten lövöldözött

Forrás: Shutterstock -
lövöldözés riasztópisztoly Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták Budapesten azt a férfit, aki szerda este a Magdolna utcában lövöldözött riasztópisztollyal.

Már csütörtökre virradóra sikerült a rendőrségnek elfognia azt a férfit, aki szerda este a budapesti Magdolna utcában lövöldözött riasztópisztollyal. Egy korábbi vita miatt adott le több lövést a sértettre, aki autójában ült, míg két másik férfi pedig elállta a kocsi útját.

Elfogták a lövöldözőt – Képünk csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Őket már korábban elfogták, a lövöldözőt pedig pár órával később az Orczy úton kapták el. Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik a letartóztatásukat. A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik – írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.