Baukó Éva és Aurelio ezúttal is a közösségi oldalaikon osztják egymást, nem tudnak meglenni békében.

Baukó Éva és Aurelio nem szívlelik egymást, érzelmeiknek pedig sokszor hangot is adnak. Közösségi oldalaikon üzengetnek egymásnak, most is kiosztották a másikat.

Aurelio beszólt ÉvánakForrás: RTL II

„Kedves B.É. te irigy retek. Megnyugtatlak, neked soha a büdös életbe nem lesz annyi pénzed, meg olyan életed, mint nekem! Azért írom ezt, mert egy anyagias ember vagy, és sosem fogsz utolérni. Barátom, amikor megszületik a gyermekem, te még a Tinderen fogod mutogatni a lerobbant, leszakadt fejedet” – írta Instagramon Aurelio, és persze a válasz sem maradt el. Éva először közzétette Aurelio sorait, majd arról értekezett, hogy a celeb ellen felhozott vádak nem nevezhetők hibának.

Baukó ÉvaForrás: Instagram / Baukó Éva

„Megdöbbent, hogy egyesek véleménye szerint a köztörvényes bűncselekményt elkövetőket úgy kell tekinteni, minta csak apró hibát vétettek volna, hiszen szerintük mindenki hibázhat. Csak azért, hogy egyszer ők is szembesüljenek a valósággal, elmondom nekik, hogy mi is a véleményem: ha úgy kanyarodsz be egy útkereszteződésbe, hogy nem teszed ki az indexet az egy hiba, erre mondhatnád, hogy bárki hibázhat. De két év börtönbüntetés kereskedelmi mennyiségű kábítószer birtoklásáért és ittas vezetésért, az semmilyen tekintetben, sem morálisan, sem jogilag nem nevezhetik hibának, mert ezt egyértelműen kimondja a törvény, hogy bűncselekmény. Továbbá a most felhozott vádak: fegyveresen elkövetett emberrablás, súlyos testi sértés és önbíráskodás a Magyarországon hatályban lévő Btk. szerint köztörvényes bűncselekmények, nem nevezhetik hibának, mert még egyszer mondom, bűncselekmény” – írta Éva Facebook-oldalán, mely bejegyzést a Ripost fotózta le.