5 éve nem vágta le a szakállát ez a férfi, imádja a szőrzetét

vágás szőrzet szakáll arcszőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy halloweenbulira akart szakállat növeszteni Lance Wooton, hogy igazán élethű kalóz lehessen. Ez 5 évvel ezelőtt történt, azóta sem vágta le a szőrzetét. 

A Kentuckyban élő 32 éves férfi egy centit sem engedett kárba veszni dús szőrzetéből. „Néhányan azt hiszik, hogy ez egy őrült vagy nevetséges dolog, de nem bánom. Egyáltalán nem változtatta meg a szerelmi életemet sem” – mesélte a férfi.

A tökéletes külső érdekében naponta kétszer olajokkal ápolja, fésűvel gondoskodik róla, hogy szép és rendezett legyen. Azért azt elismerte, hogy a hétköznapokban okoz némi nehézséget a szakáll. „A szeles napok például elég bosszantóak, vagy éppen az étkezés” – fogalmazott a férfi, akit az ismétlődő kérdések is untatnak, például azzal kapcsolatban, hogy meddig növesztette – írja az Odditycentral.

Furcsa dolgokat találtak a Loch Ness vizében egy DNS-elemzés soránhttp://www.life.hu/news/20190604-furcsa-dolgokat-talaltak-a-loch-ness-vizeben-egy-dnselemzes-soran.htmlKutatók vizsgálják a Loch Ness vizét. Három különböző mélységből gyűjtöttek mintákat, amelyek elemzése meglepő eredménnyel járt. NewsOrigoDunai hajóbaleset: részvétét fejezte ki a Viking River Cruises elnökehttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-reszvetet-fejezte-ki-a-viking-river-cruises-elnoke.htmlKözleményben fejezte ki részvétét Torstein Hagen, a Viking River Cruises elnöke a múlt szerdai dunai hajóbaleset minden érintettjének. News--Koreai népdallal emlékeztek az elsüllyedt Hableány áldozatairahttp://www.life.hu/news/20190604-koreai-nepdallal-emlekeztek-az-elsullyedt-hableany-aldozataira.htmlAz elsüllyedt Hableány hajó áldozatairól emlékeztek meg hétfőn a Margit hídon. Az egybegyűltek egy koreai népdalt énekeltek. News--Dunai hajóbaleset: friss szonárképeket tett közzé a TEK a Hableány roncsárólhttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-friss-szonarkepeket-tett-kozze-a-tek-a-hableany-roncsarol.htmlFriss szonárképek készültek a Hableány sétahajó roncsáról. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a TEK megmutatta, mit látnak a vízben a búvárokhttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-a-tek-megmutatta-mit-latnak-a-vizben-a-buvarok.htmlA TEK közzétett egy videót, amelyen jól látszik, hogy mennyire nehéz körülmények között kell dolgozniuk a búvároknak a Hableány kiemelése közben. News--Dunai hajóbaleset: azonosították a kilencedik áldozatothttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-azonositottak-a-kilencedik-aldozatot.htmlA Margit hídnál megtalált nő is a hajó utasa volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.