Pál Éva már nem dolgozik a piacon, telik a koncertnaptára is

Forrás: TV2 -
piac koncert munka Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészsége miatt hagyta ott a piaci munkáját Pál Éva, a Neoton egykori tagja. De nem tétlenkedik, szépen telik a nyári koncertnaptára. 

Pál Éva, a Neoton egykori tagja még mindig küzd, hogy csökkenteni tudja 20 milliós adósságát, hiszen más svájci frank alapú hitelesekhez hasonlóan ő is adósságcsapdába került.

Nemrégiben a csepeli piacon vállalt munkát egy hűtött árukat is árusító boltban. A Borsnak elárulta, hogy már nem dolgozik a boltban. „A felmondásommal kapcsolatos döntésemben fontos szempont volt, hogy az üzletben tejtermékeket, hűtött árukat árulnak. Egyrészt a tél egy piacon igazán embert próbáló tud lenni, nem beszélve a hűtőkamráról, ahová ki-be kellett mászkálnom. A hörgőimnek és a hangszalagjaimnak nem tett jót, hiszen az énekhangomat és az egészségemet veszélyeztette” – mesélte Pál Éva, akitől rengeteg rajongója vásárolt.

Pál Évát már hívják fellépni Forrás: TV2

A nyári koncertnaptára is szépen telik, heti 1-2 fellépése már biztosan lesz. „Az anyagi zűrök még mindig nem oldódtak meg, most is újabb ajánlatot adtunk be a fiammal, várjuk a választ. A törlesztőből nem akarnak engedni, a futamidőről tárgyalunk, hogy tudjam fizetni a közel 20 milliós adósságot. Reménykedem, hogy elengedik legalább a kamatokat, de ezt eddig nem fogadták el” – nyilatkozta Pál Éva, aki egy ingyenes próbakoncertet is tart majd Csepelen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.