Jön a tikkasztó hőség! Akár 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála jövő héten

Fotó: Koncz Márton -
időjárás hőség hőmérő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sokat kellett várnunk rá, végre megérkezett az igazi forró nyár. Június második hetében 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála.

Pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn 32 fokig emelkedhet a hőmérséklet, majd a jövő hét közepétől elérheti a 35 fokot is. Az éjszakák is enyhék lesznek, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 22 fok körül lesz.

Fotó: Koncz Márton

Egész héten 30 fok feletti hőmérsékletre számíthatunk, néhol előfordulhat zápor és zivatar is.

5 éve nem vágta le a szakállát ez a férfi, imádja a szőrzetéthttp://www.life.hu/news/20190604-5-eve-nem-vagta-le-a-szakallat-ez-a-ferfi-imadja-szorzetet.htmlEgy halloweenbulira akart szakállat növeszteni Lance Wooton, hogy igazán élethű kalóz lehessen. Ez 5 évvel ezelőtt történt, azóta sem vágta le a szőrzetét. News--Dunai hajóbaleset: újabb holttestet találtak a Dunában Érdnélhttp://www.life.hu/news/20190609-dunai-hajobaleset-ujabb-holttestet-talaltak-a-dunaban-erdnel.htmlMájus 29-án este 9 óra 15 perckor a Viking nevű szállodahajó nekiment a Hableány névre hallgató személyhajónak, amely 7 másodperc alatt elsüllyedt egy koreai turistacsoporttal a fedélzetén. 7 ember csodával határos módon túlélte a balesetet, 7 ember holttestét azonnal megtalálták, a többi áldozatot pedig folyamatosan keresik a hatóság emberei a Duna magyarországi szakaszán. News--Dunai hajóbaleset: újabb holttestet találtak Érdnélhttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-ujabb-holttestet-talaltak-erdnel.htmlÚjabb női holttestet találtak a Dunában Érdnél; vélhetően ő is a múlt heti hajóbalesetben vesztette életét – jelentette be az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ Társadalmi Kapcsolatok Osztályának vezetője. News--Tara Sharifinek 11 évesen 162 az IQ-jahttp://www.life.hu/news/20190604-tara-sharifinek-11-evesen-162-az-iqja.htmlNagy-Britanniában él a 11 éves Tara Sharifi, aki most megdöbbentette a világot. A kislánynak ugyanis Einsteinénél is magasabb lehet az IQ-ja. News--Senki sem akarja eltemetni Szita Bence gyilkosát: családja megtagadtahttp://www.life.hu/news/20190608-senki-sem-akarja-eltemetni-szita-bence-gyilkosat-csaladja-megtagadta.htmlPár nappal ezelőtt meghalt Bogdán József, Szita Bence egyik gyilkosa. Temetéséről a családja nem hajlandó gondoskodni, megtagadták a férfit, a börtönben sem látogatták. A kisfiú mostohája, Polcz Erika 2017 januárjában halt meg szintén súlyos betegség következtében. NewsOrigoKétheti pluszmunkát jelenthet, ha nem tartjuk az ebédszünetethttp://www.life.hu/news/20190607-ket-heti-plusz-munkat-jelenthez-ha-nem-tartjuk-az-ebedszunetet.htmlSokan a számítógép előtt fogyasztják el az ebédjüket, vagy ha mégis elszakadnak egy kicsit a monitortól, nem szánnak rá túl sok időt. Egy friss felmérés szerint ez akár kétheti pluszmunkát is jelenthet egy évben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.