Senki sem gondolta, hogy a Maddox Jolie-Pitt Alapítvány kambodzsai központjában ilyen állapotok uralkodnak. Az alapítvány egyik korábbi alkalmazottja tálalt ki, aki 2001 és 2006 között dolgozott ott vezetőként.

Mindenki azt hitte, hogy Angelina Jolie egy palotában végzi alapítványi munkáját Kambodzsában, ám kiderült, hogy igen rossz körülmények uralkodnak a központban. Naponta csak négy órát van áramellátás, nincs vezetékes víz, és a birtokon csak pár nádfedeles épület áll. A terület Battanbang tartományban helyezkedik el, ez a Maddox Jolie-Pitt alapítvány nemzetközi nonprofit alapítvány központja. A körülmények szó szerint spártaiak, az alkalmazottak szinte csak fehér rizst kapnak enni, és a szexet is megtiltotta számukra a díva.

Angelina JolieForrás: Collection Christophel/© Universal Pictures / Spyglass Entertainment / Marc Platt Productions / Kickstart Productions/Universal Pictures / Spyglass En


Angelina Jolie jótékonykodásra létrehozott kambodzsai alapítványának dolgozói vezetékes víz és áram nélkül kénytelenek dolgozni, a színésznő elszigetelte őket a világtól. Míg az alkalmazottak motorkerékpárral járnak, addig Jolie-t mindenhova helikopterrel reptetik. Míg az önkénteseknek kötelező a birtokon maradniuk, addig Jolie nem sok időt tölt ott, valószínűleg pont a körülmények miatt – írja a Daily Mail.