Tizenhat évvel ezelőtt hunyt el Cserháti Zsuzsa, ám az énekesnőnek azóta sem állítottak méltó síremléket. Egy műkőkészítő mester felajánlotta a segítségét, ám Cserháti szerettei más megoldást találtak. 

Nemrégiben járt Cserháti Zsuzsa sírjánál Charlie. Az énekes kifakadt, mert úgy látta, rajta kívül senki nem gondozza a sírt, még sírkövet sem csináltattak neki. 

A Bors azt írja, az énekesnő fiának nem volt pénze arra, hogy síremléket állíttasson az anyjának. A lap első cikke után érkezett egy felajánlás arra, hogy méltó emléket állítsanak Cserhátinak. Ám végül a szerettei nem éltek ezzel. "Úgy tudtam, a néhai énekesnő fia örült a felajánlásomnak. De egy héttel később meglepő módon visszamondták az egészet, mondván, a család valakitől kapott 1 millió forintot, és már terveztetik a sírt. Pedig volt már egy lebeszélt időpont a családdal, megkezdtük volna a tervezést, de így végül kiszálltam a dologból" – mesélte a lapnak Tóth Sándor műkőkészítő mester. 

Síremléket készítenek Cserháti ZsuzsánakForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Megkeresték Cserháti fiát, Szirtes Krisztiánt is, aki elmondta: az ügyben szabad kezet adott elhunyt édesanyja barátjának, Krasznai Lászlónak. 

"Mi nem akartunk mást bevonni, ezt saját körön belül kívánjuk rendezni. És semmilyen dátumhoz, eseményhez nem kötjük a dolgot. Ez a síremlék egyszer csak majd ott lesz. Nem tervezünk ünnepélyes átadást és felhajtást sem, csak magunk közt éljük meg" – fejtette ki a lapnak Krasznai László.