Cserháti Zsuzsa sírköve még mindig nem készült el

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
halál Cserháti Zsuzsa emlék kegyelet sírkő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhat évvel ezelőtt hunyt el Cserháti Zsuzsa, ám az énekesnőnek azóta sem állítottak méltó síremléket. Egy műkőkészítő mester felajánlotta a segítségét, ám Cserháti szerettei más megoldást találtak. 

Nemrégiben járt Cserháti Zsuzsa sírjánál Charlie. Az énekes kifakadt, mert úgy látta, rajta kívül senki nem gondozza a sírt, még sírkövet sem csináltattak neki.

A Bors azt írja, az énekesnő fiának nem volt pénze arra, hogy síremléket állíttasson az anyjának. A lap első cikke után érkezett egy felajánlás arra, hogy méltó emléket állítsanak Cserhátinak. Ám végül a szerettei nem éltek ezzel. "Úgy tudtam, a néhai énekesnő fia örült a felajánlásomnak. De egy héttel később meglepő módon visszamondták az egészet, mondván, a család valakitől kapott 1 millió forintot, és már terveztetik a sírt. Pedig volt már egy lebeszélt időpont a családdal, megkezdtük volna a tervezést, de így végül kiszálltam a dologból" – mesélte a lapnak Tóth Sándor műkőkészítő mester.

Síremléket készítenek Cserháti Zsuzsának Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Megkeresték Cserháti fiát, Szirtes Krisztiánt is, aki elmondta: az ügyben szabad kezet adott elhunyt édesanyja barátjának, Krasznai Lászlónak.

"Mi nem akartunk mást bevonni, ezt saját körön belül kívánjuk rendezni. És semmilyen dátumhoz, eseményhez nem kötjük a dolgot. Ez a síremlék egyszer csak majd ott lesz. Nem tervezünk ünnepélyes átadást és felhajtást sem, csak magunk közt éljük meg" – fejtette ki a lapnak Krasznai László.

Hódi Pamela meglepetésbulit szervezett párjának, Tóth Bencénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-hodi-pamela-meglepetesbulit-szervezett-parjanak-toth-bencenek.htmlHatalmas meglepetést szervezett párjának, Tóth Bence focistának Hódi Pamela. Egy titkot bulival lepte meg a férfit. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Palvin Barbara nevével, rajongóit figyelmeztetihttp://www.life.hu/sztarok/20190723-visszaeltek-palvin-barbara-nevevel-rajongoit-figyelmezteti.htmlFontos figyelmeztetést tett közzé az Instagram-oldalán Palvin Barbara. A modell nevével visszaéltek. TV + Sztárok--Scarlett Johansson látni engedte a tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190723-scarlett-johansson-latni-engedte-tetovalasait.htmlMell alatti tájékon átlátszó ruhában jelent meg Scarlett Johansson az idei Comic-Conon. Így látni engedte néhány, eddig rejtve maradt tetoválását. TV + Sztárok--Teljesen kikészült Kefir édesanyja: "Az én károm sokkal nagyobb, mint amit kértünk"http://www.life.hu/sztarok/20190723-teljesen-kikeszult-kefir-edesanyja-aki-pert-vesztett-a-siofoki-konyvtar-ellen.htmlAhogy megírtuk, pert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg. A Kecskés család kikészült, úgy vélik, felháborító ítélet született. TV + SztárokOrigoSzexuális életéről faggatták Nicole Kidmant egy rádióműsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-szexualis-eleterol-faggattak-nicole-kidmant-egy-radiomusorban.htmlA Hatalmas kis hazugságok című sorozat második évadát népszerűsítette Nicole Kidman, ám az interjúban inkább saját szexuális életéről faggatták. Íme a reakciója. TV + Sztárok--Ezért nem látható Zoltán Erika lánya, Zoé az énekesnő tánckarában – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ezert-nem-lathato-zoltan-erika-lanya-enekesno-tanckaraban.htmlZoltán Erika ritkán tesz közzé a lányáról bejegyzéseket a közösségi oldalán, a napokban azonban kivételt tett. A Campus Fesztiválon a Life.hu-nak elmondta, táncművész lányát miért nem láthatjuk állandó tánckarában, valamint az is szóba került, hogy a 90-es évek nagy túlélőiként mennyire érzi a retró jelzőt magáénak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.