Valaki kicserélte Cserháti Zsuzsa fejfáját

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
fejfa síremlék Cserháti Zsuzsa temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre még mindig nem készült el Cserháti Zsuzsa síremléke, egy ismeretlen azonban kicserélte gravírozott táblára a korábbi fejfát.

16 éve annak, hogy elhunyt Cserháti Zsuzsa, de a mai napig nincs síremléke az énekesnőnek. Korábban az a hír járta, barátai már tervezik a felállítását, de ez egyelőre nem valósult meg. Közben azonban valaki kicserélte a fejfát és egy gravírozott táblát tett a sírhoz. Az énekesnő fia, Krisztián az ACNewsnak elárulta, nem tudja, ki cserélte ki a fejfát.

A portál megkereste Cserháti Zsuzsa egykori barátját, Fehér Adriennt, hogy megkérdezze, mikorra várható a síremlék felállítása.

Jó ütemben halad minden, de a papírmunkák miatt kell még egy kis idő. Igazából nem is szeretnénk ennek amolyan nagy, ünnepi átadást, mert nekünk nem ez a lényeg, hanem az, hogy méltó nyughelye legyen Zsuzsának. Krasznai László egykori jó barátja és a fia, akik intézik a többi dolgot, reméljük, hamarosan már ott lesz a helyén a síremlék. Nem akarunk nagy felhajtást, ez nem erről szól! A temetőben igazi zarándokhely a nyughelye, mindenki látni fogja majd, milyen lesz a sírkő.”

Cserháti Zsuzsa fejfáját valaki kicserélte Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Nyolc éve halt meg Amy Winehouse: különös fotóval emlékezett az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-nyolc-eve-halt-meg-amy-winehouse-kulonos-fotoval-emlekezett-az-edesanyja.htmlFiatal kora ellenére a legnagyobb énekesek közé tartozott Amy Winehouse, aki 27 éves korában hunyt el 2011 július 28-án. Édesanyja a közösségi oldalán megható fotóval emlékezett gyermekére.TV + SztárokOrigoÁllítják, Vilmos herceg miatt nem ment újra férjhez Diana hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-allitjak-vilmos-herceg-miatt-nem-ment-ferjhez-diana-hercegne.htmlKiderült, hogy Vilmos herceg nem szerette volna, ha édesanyja, Diana hercegné újraházasodik és gyermeket vállal. TV + Sztárok--Ismeretlen férfival fotózták le Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/sztarok/20190724-ismeretlen-ferfivel-fotoztak-le-angelina-joliet.htmlAngelina Jolie-t két gyermekével és egy ismeretlen férfival kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--Hosszú Katinka elképesztő teljesítményéről és az elmúlt időszakról mesélt édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-hosszu-katinka-elkepeszto-teljesitmenyerol-es-az-elmult-idoszakrol-meselt-edesapja.htmlNem mindennapi teljesítményt nyújtott a Kvangdzsuban zajló világbajnokságon Hosszú Katinka. Miután a 200 méteres női vegyesúszáson aranyérmet szerzett, édesapja, Hosszú István mesélt lánya teljesítményéről és a mögötte álló nehéz időszakról. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál elutaztak egy napra Ausztriába kikapcsolódnihttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ordog-nora-es-nanasi-pal-egy-napra-utaztak-el-ausztriaba-kikapcsolodni.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál egy éjszakára elszöktek Ausztriába. TV + SztárokOrigoVal Kilmerről friss videó készült: alig tud beszélni a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-val-kilmerrol-friss-video-keszult-alig-tud-beszelni-a-szinesz.htmlA gégerákkal küzdő Val Kilmer egy New York-i eseményen próbált meg beszédet mondani. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.