Bonnie Tyler az évi két botoxkezelésre esküszik

botox Bonnie Tyler koncert szépség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 68 éves Bonnie Tyler még mindig kirobbanó formában van. Elárulta, mi szépségének titka. 

Bonnie Tyler énekesnő szombaton hazánkban, Tokajban ad koncertet. Ennek apropóján a Best magazin készített vele interjút.

Az énekesnő 18 évesen ismerte meg férjét, Robertet. Négy év múlva össze is házasodtak, nemrégiben ünnepelték 46. házassági évfordulójukat. "A házasságunk nagyon erős, és mindketten szeretjük azt, ahogy élünk. Azt is túléltük, hogy nem lehetett gyerekünk. Sokáig húztam a gyerekvállalást, negyvenévesen pedig, amikor teherbe estem, pár hónap után elvetéltem. Szerencsére nagyon szerető család vesz körül, a testvéreim révén több unokaöcsém és unokahúgom van, így gyerekzsivajban sohasem volt hiány körülöttünk" – mondta a lap munkatársának Bonnie Tyler, aki nagy bulira készül Magyarországon.

Bonnie Tyler 68 évesen is koncertezik Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Christian Kaspar-Bartke

A 68 éves énekesnő szépségének titkát is elárulta: "Már-már túlzás, hogy szép nő lennék, de annyiban foglalkoztat a külsőm, hogy smink nélkül nem megyek ki az utcára, és ragaszkodok a műszempilláimhoz, valamint az évi két botoxkezeléshez, ami csodákat tesz az arcommal" – fogalmazott Bonnie Tyler.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.