Gelencsér Timi néhány hét alatt teljesen átalakult – Fotó

fotó Gelencsér Tímea átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi egy vállsérülés miatt pihenőre kényszerült az Exatlon után. Ebben az időszakban felszaladt rá néhány kiló...

Nem volt megelégedve tükörképével Gelencsér Timi, az Exatlon bajnok csapatának tagja, aki egy vállsérülés miatt kényszerült pihenőre. Ebben az időszakban a finom ételeket sem vonta meg magától, aminek bizony következményei lettek.

Az egykori szépségkirálynő némi súlyfelesleget szedett fel magára, amitől néhány hét kőkemény munkával már meg is szabadult. Ma már hihetetlenül kockás a hasa. Megmutatta az előtte-utána fotót. Ámulunk és bámulunk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon mély levegőt kellett vegyek, hogy ezt a posztot kitegyem de bízva abban, hogy ez motiválni fog Benneteket most megteszem... Szóóóval... Az Exatlon után minden téren kimerültnek éreztem magam. Mind fizikailag mind lelkileg. Úgy döntöttem akkor, hogy megadok mindent a szervezetemnek amire vágyik; például pihenést és finomságokat. ( volt, hogy leültem és egyedül elpusztítottam egy doboz toffefee-t vagy egy doboz raffaellot ) Észre sem vettem, hogy szép lassan felszalad rám 4kg. Nem volt ez világvége de nem volt jó a közérzetem és nem tetszettem magamnak. Nem másoknak, MAGAMNAK! ( szerintem a bal oldali képen a fejem mindent elárul ) Sajnos a vállsérülésem miatt sem tudtam rendesen edzeni és ez nagyon demotivált. Ekkor érkezett egy telefonhívás, miszerint a Diéta és Fitnesz magazin szeretne felkérni, hogy szerepeljek a címlapon. Majd kiugrottam a bőrömből örömömben és csak 1 kérdésem volt: Mennyi időm van formába hozni magam?! (nem vékony szerettem volna lenni, hanem szálkás, izmos, fitt! ) 4 hetes választ kaptam ami nem sok.... Az ember nem sűrűn kap ilyen felkérést én pedig maximalista vagyok, így szerettem volna mindent megtenni, hogy büszkén pózolhassak majd a címlapfotózáson. Rákapcsoltam az edzésre. Minden nap minimum 1 edzésem volt de megesett, hogy 2... Futottam, lépcsőztem, intervall kardióztam, funkcionális edzésre jártam, TRX, TABATA, aerobik, erőnléti edzések, tényleg színes volt a paletta... Emelett egy diétát tartottam amiben semmi finom nem volt. Hal, csirke, pulyka, rizs, párolt zöldségek, zöldalma, grapefruit, tojás, pufirizs, saláta, tonhal, uborka, stb. voltak a főszereplők... Köszönöm a segítséget @nemethdorottyafitness az étrendben . Semmiféle fogyiteában és csodakapszulában nem hiszek. Táplálék kiegészítők segíthetnek, de azok is csak akkor ha van mellette testmozgás. Én csak L-karnitin zsírégetőt ittam edzés előtt és fehérjét edzés után. Mindkettőt a @gymbeamhu -tól. Akaraterő és kitartás a két kulcsszó. Nyilván “kipattintottam” magam erre a fotózása, de alapvetően heti 4x edzek és egy teljesen átlagos étrenddel élem a mindennapjaim, amiben van ilyen-olyan nasi természetesen. ☺️❤️ #motivation

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.