Szabó Győző gyanútlanul szállt be két nővel egy liftbe Svédországban, ám ahogy bezáródott az ajtó, letámadták a hölgyek.

Szabó Győző megdöbbentő történetet osztott meg a Petőfi Rádió reggeli műsorában. Kiderült, hogy ő is volt szexuális zaklatás áldozata egyszer Svédországban. Ugyan az eset 20 évvel ezelőtt történt, még most is pontosan emlékszik rá.

Szabó Győzőt két nő zaklatta egy liftben SvédországbanForrás: Facebook/Szabó Győző

Két hölgy szállt be velem a liftbe, amikor a hotelben mentem föl a szobámba. Elkezdtek taperolni, de rendesen. Nem volt jó érzés. Nemcsak a hátsómat fogdosták, mást is. Délelőtt volt, de lehet, hogy be voltak tépve. Svédországban bármi elképzelhető – mondta. – Nem indítottam eljárást, a hotel nevét is titokban tartanám, de ledöbbentem, amikor a liftből kiszabadultam. Átfutott az agyamon, hogy a két viking menyecskét szobára vihetném, de az egész nagyon furcsa volt. Szabályosan letámadtak. Ilyesmit azelőtt és azóta sem tapasztaltam. Szinte velem együtt léptek a felvonóhoz a szálloda halljában. Utólag biztos voltam benne, fogadhattak egymással, hogy a következő fickót elkapják. Azt is megvárták, hogy én nyomjam meg az emelet gombját, ám ahogy becsukódott a lift ajtaja, rögtön rám indultak. Közrefogtak, a fenekemet csipkedték, majd jött a markolászás. Nem finomkodtak, minden számottevő helyen megfogdostak. Egyszerre voltak buják és erőszakosak, de nem tűntek fenyegetőnek. Több izgalom volt a levegőben, mint félelem, de nagyon szokatlan szitu volt. Döbbenten tűrtem, hogy a kedvükre taperoljanak, és nézegettem is őket. Helyes nők voltak” – árulta el az esettel kapcsolatban a színész a Blikknek. „Nem akarom elbagatellizálni az esetet, sőt, azóta át tudom érezni, min mehetnek keresztül, akiket szexuális indíttatásból letámadnak. Ám húsz éve azon röhögök, amit az út előtt a svédek ivararányáról olvastam: ott két nő jut egy fickóra” – tette hozzá Győző.