22 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Dobó Kata

Forrás: TV2 -
Dobó Kata régi fotó nosztalgia A miniszter félrelép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata A miniszter félrelép című film egyik fotójával nosztalgiázott a közösségi oldalán.

Még maga Dobó Kata is alig hiszi el, hogy immár 22 esztendő telt el azóta, hogy leforgatták A miniszter félrelép című filmet. Akkor mindössze 23 éves volt, göndör fürtökkel hódított, és ez a szerep hozta meg számára az országos ismertséget. Most az akkori plakátfotózásról töltött fel egy képet a közösségi oldalára.

22 éve. Fel sem fogtam, mi történik..." – írta.

Szerelmes fotó Zoránról és Hegyi Barbarárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-szerelmes-foto-zoranrol-es-hegyi-barbararol.htmlHegyi Barbara és Zorán Olaszországban romantikáznak. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKisfiát szoptatja friss fotóján Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-kisfiat-szoptatja-friss-fotojan-lilu.htmlLilu egy intim fotót osztott meg a közösségi oldalán: kisfiát szoptatja. TV + SztárokOrigoPalik László: "A mindennapos sportnak köszönhetően, kiváló egészségnek örvendek"http://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlofuss-csalad-fuss-musorvezetoje-naponta-sportol.htmlPalik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvia a kamerák előtt sírta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-peter-szabo-szilvia-a-kamerak-elott-sirta-el-magat.htmlPéter Szabó Szilvia a kamerák előtt mesélt fájdalmas múltjáról. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Andi elköltözött Szabó Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-toth-nadi-szabo-adam-osszekoltozes-veszekedes-osszeszokas.htmlKözel másfél éve van együtt Tóth Andi és már lassan egy éve annak, hogy összeköltöztek. De az együttélés nem ment mindig zökkenőmentesen.TV + SztárokOrigoPalik László örül, hogy újra tévézhethttp://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlo-orul-hogy-ujra-tevezhet.htmlPalik László elárulta, alig várta, hogy újra televíziózhasson. Új műsora hamarosan debütál a képernyőn. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.