A kórházból tűnt el a magyar doktornő, dr. Pető Erika

doktor eltűnés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves budapesti doktornő, dr. P. Erika egy VII. kerületi egészségügyi intézményből tűnt el: keresi a rendőrség. 

Egy VII. kerületi egészségügyi intézményből tűnt el dr. P. Erika. A 47 éves doktornő a jelenlegi információk szerint 2019. augusztus 6-án délután távozott a kórházból ismeretlen helyre, azóta nem adott hírt magáról.

Két napra tűnt el a doktonő - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Dr. P. Erika körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, hátközépig érő, szőke hosszú haja van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható dr. Pető Erikát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét - írja a Police.hu.

Frissítés: Megtalálták a két napja eltűnt doktornőt, P. Erikát.

Négy gyermek is lábtöréssel távozott a bölcsődéből Floridában: ez történt velükhttp://www.life.hu/news/20190807-negy-gyermek-is-labtoressel-tavozott-a-bolcsodeben-floridaban-ez-tortent-veluk.htmlEgy gondozónő négy gyermek lábát is eltörte a bölcsődében Floridában. NewsThinkstock37 év után exhumálták egy meggyilkolt kislány testét Izraelbenhttp://www.life.hu/news/20190807-37-ev-utan-exhumaltak-egy-meggyilkolt-kislany-testet-izraelben.htmlExhumáltak Izraelben egy 37 éve meggyilkolt kislányt abban a reményben, hogy az új DNS-vizsgálati technikáknak köszönhetően az eltelt hosszú idő ellenére is azonosítani tudják az elkövetőt. NewsOrigoHalálra gázolt a vonat egy embert Sopron közelébenhttp://www.life.hu/news/20190807-halalra-gazolt-a-vonat-egy-embert-sopron-kozeleben.htmlKedd éjszaka elgázolt egy embert az Ausztriából Sopron felé tartó vonat: az áldozat meghalt. NewsOrigoSúlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum teraszáról ledobott kisfiúhttp://www.life.hu/news/20190806-sulyos-seruleseket-szenvedett-a-londoni-tate-modern-teraszarol-ledobott-kisfiu.htmlSúlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum kilátóteraszáról ledobott kisfiú a bűncselekmény gyanúsítottjának keddi bírósági meghallgatásán elhangzott tájékoztatás szerint. News--Zivatar, felhőszakadás és hőség is várható szerdánhttp://www.life.hu/news/20190806-zivatar-felhoszakadas-es-hoseg-is-varhato-szerdan-idojaras.htmlA zivatar, a felhőszakadás és a hőség veszélye miatt is figyelmeztetést adott ki több megyére és a fővárosra szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Társkereső oldalon csalt ki férfiaktól 15 milliót egy nőhttp://www.life.hu/news/20190806-tarskereso-oldalon-csalt-ki-ferfiaktol-15-milliot-a-no.htmlGyermeke ismerősének fényképét felhasználva csalt ki férfiaktól 15 millió forintot egy 51 éves nő egy internetes társkereső oldalon – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség az MTI-t kedden. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.