Miley Cyrus még el sem vált a férjétől, máris nyilvánosan szexelt, ráadásul egy nővel

csók Miley Cyrus Liam Hemsworth válás Kaitlynn Carter nyilvános szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja reppent fel a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságának vége, a botrányhősnő máris kihasználta visszakapott szabadságát, nem is akárhogyan.

Nemrég még Olaszországban kapták lencsevégre az énekesnőt, ahogy Kaitlynn Carter bloggerrel és modellel csókolózik egy jachton, most pedig már a nyilvános szex is felkerült az új pár bulvárlistájára. Egy amerikai szórakozóhelyen gabalyodtak egymásba, a kelleténél kissé intimebb módon. Az egyik ott dolgozó beszámolója alapján a két fiatal nő nem igazán tudta távol tartani egymás testétől se a kezeiket, se az ajkaikat, függetlenül attól, hogy a mosdóban, a pultnál vagy a táncparkett közepén voltak-e.

Miley korábban lezárhatta már magában a férjével való kapcsolatát, erre utal legalábbis, hogy máris fejest ugrott egy új kapcsolatba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Kaitlynn Carter (@kaitlynn) által megosztott bejegyzés,

Kaitlynn Carter neve egyébként a Kardashian-klán ismerői számára nem lehet új, ugyanis hosszú éveken át volt Brody Jennernek, Caitlyn Jenner fiának kedvese. A pár egyébként szintén nemrég jelentette be, hogy életüket ezután külön utakon folytatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.