Alig pár napja reppent fel a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságának vége, a botrányhősnő máris kihasználta visszakapott szabadságát, nem is akárhogyan.

Nemrég még Olaszországban kapták lencsevégre az énekesnőt, ahogy Kaitlynn Carter bloggerrel és modellel csókolózik egy jachton, most pedig már a nyilvános szex is felkerült az új pár bulvárlistájára. Egy amerikai szórakozóhelyen gabalyodtak egymásba, a kelleténél kissé intimebb módon. Az egyik ott dolgozó beszámolója alapján a két fiatal nő nem igazán tudta távol tartani egymás testétől se a kezeiket, se az ajkaikat, függetlenül attól, hogy a mosdóban, a pultnál vagy a táncparkett közepén voltak-e. 

Alapvetően szexeltek. Nem kétséges, hogy együtt vannak. 

Miley korábban lezárhatta már magában a férjével való kapcsolatát, erre utal legalábbis, hogy máris fejest ugrott egy új kapcsolatba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Kaitlynn Carter (@kaitlynn) által megosztott bejegyzés,

Kaitlynn Carter neve egyébként a Kardashian-klán ismerői számára nem lehet új, ugyanis hosszú éveken át volt Brody Jennernek, Caitlyn Jenner fiának kedvese. A pár egyébként szintén nemrég jelentette be, hogy életüket ezután külön utakon folytatják.