Egy tóban találták meg a lengyel filmproducer, Piotr Wozniak-Starak holttestét

veszteség filmproducer tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnal óta folyt a keresés, miután motorcsónakjából a vízbe esett Piotr Wozniak-Starak, a híres lengyel filmproducer. Holttestét a tóban találták meg, halálhírét megerősítették. 

Piotr Wozniak-Starak nagy sikerű lengyel filmek producere volt. Feleségével, aki televíziós újságíró, gyakran szerepelt a bulvárlapokban is. A producer híres volt családja miatt is, ugyanis mostohaapja, Jerzy Starak Lengyelország egyik leggazdagabb embere, édesanyja pedig híres modell volt, jelenleg egy luxusétterem tulajdonosa. Piotr alapította a Watchout Stúdiót, amely többek között a sok díjjal jutalmazott Istenek című filmet gyártotta.

Piotr Wozniak-Starak nagy sikerű lengyel filmek producere volt Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Sebastian Gabsch/Geisler-Fotopre

A filmproducer az utolsó napjait a család Kisajno-tó partján álló házában töltötte. Onnan indult el motorcsónakkal a tavon. Egy 27 éves lány vallomása szerint ő nagyjából 100 métert úszva elérte a partot, amikor a csónakjuk felborult. A filmproducer viszont életét vesztette, holttestét a tóban találták meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.