Vasárnap hajnal óta folyt a keresés, miután motorcsónakjából a vízbe esett Piotr Wozniak-Starak, a híres lengyel filmproducer. Holttestét a tóban találták meg, halálhírét megerősítették. 

Piotr Wozniak-Starak nagy sikerű lengyel filmek producere volt. Feleségével, aki televíziós újságíró, gyakran szerepelt a bulvárlapokban is. A producer híres volt családja miatt is, ugyanis mostohaapja, Jerzy Starak Lengyelország egyik leggazdagabb embere, édesanyja pedig híres modell volt, jelenleg egy luxusétterem tulajdonosa. Piotr alapította a Watchout Stúdiót, amely többek között a sok díjjal jutalmazott Istenek című filmet gyártotta.

Piotr Wozniak-Starak nagy sikerű lengyel filmek producere voltForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Sebastian Gabsch/Geisler-Fotopre

A filmproducer az utolsó napjait a család Kisajno-tó partján álló házában töltötte. Onnan indult el motorcsónakkal a tavon. Egy 27 éves lány vallomása szerint ő nagyjából 100 métert úszva elérte a partot, amikor a csónakjuk felborult. A filmproducer viszont életét vesztette, holttestét a tóban találták meg.